• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Путин: Санкциите срещу Русия са скрита форма на протекционизъм

Путин: Санкциите срещу Русия са скрита форма на протекционизъм

/КРОСС/ Русия подкрепя отворената и основана на правила търговия за стимулиране на глобалния растеж, но санкциите, наложени срещу Москва, са "скрита форма" на протекционизъм, заяви в навечерието на срещата на Г-20 президентът Владимир Путин, предава Reuters.

„Убеден съм, че само отворените търговски отношения, основани на единни норми и стандарти, може да стимулират растежа на световната икономика и да подкрепят прогресивното развитие на междуправителствените отношения", пише Путин в статия, публикувана в германското икономическо издание Handelsblatt в четвъртък.

Путин подчертава, че протекционизмът става все по-разпространена поведенческа норма.

"И едностранно наложени и политически мотивирани санкции върху инвестициите, търговията и по-специално върху трансфера на технологии, се превръщат в негова скрита форма", пише руският президент за изданието.
"Според нас такива санкции не само нямат перспектива, но и противоречат на принципите на Г-20 за взаимодействие в интерес на всички страни по света", е заключението на руския лидер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А кой е Бог?

07.07.2017 06:22:35

Анонимен

"Днес обявявам, че светът трябва да чуе, че Западът никога няма да бъде разрушен, нашите ценности ще надделеят, нашите хора ще се замогват и нашата цивилизация ще триумфира. Бог да пази Полша.! Бог да пази нашите съюзници! Бог да пази Америка!", завърши речта си Тръмп.

06.07.2017 16:23:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.