• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Горбачов: „Валдайската” реч на Путин е сред най-силните му досега

Горбачов: „Валдайската” реч на Путин е сред най-силните му досега

/КРОСС/ Първият президент на СССР Михаил Горбачов заяви, че е съгласен с всичко, изразено от Владимир Путин по време на речта му пред форума „Валдай". Според Горбачов, „валдайската" реч на Путин е една от най-силните му досега.
Припомняме, че на 24 октомври руският лидер се обърна към участниците в дискусионния клуб "Валдай" в Сочи. В речта си той разкритикува политиката на Запада, очерта настоящите глобални предизвикателства и призова за равнопоставен диалог и зачитане на позицията на Руската федерация.
Путин каза още, че не е нужно да се правят сравнения между речта пред „Валадай" и тази на конференцията по сигурността в Милано, тъй като положението от тогава се е променило.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ха последния анонимен, какво стана с Ирак, Либия, Афганистан нали им натресаха хамериканците "демокрация". И какво стана така се демократизираха, че цъфнаха. А най - прясно цъфна Украйна. Скрий се някъде и стига си дрънкал глупости. Ние нали сме сме приятели с хамериканците. Ама много сме добре. Пълен глупак си.

27.10.2014 21:00:04

Анонимен

Трудно могат да се преглътнат непрекъснатите нюанси в постъпките и поведението на Русия, особено от хора, които са свидетели на събитията от една ръка разстояние...! Има разни поплювковци, които цял живот са немеели и слугували в името на жалко съществуване - без да работят и да стоят наведени под руския ятаган ! Русия е държава, в която измамата и вероломството са генетично заложени, където човекът никога не е бил личност и самодържавието е висша форма на държавност ! Там законът е ... за останалите ! Русия е ретроградна територия, дърпаща назад всеки, който е до нея ! ПОСОЧЕТЕ, МОЛЯ - ЕДНА ДЪРЖАВА, КОЯТО Е, Е БИЛА съюзник на СССР или РУСИЯ и Е ДОБРЕ ----- И ЕДНА СТРАНА, КОЯТО Е, Е БИЛА съюзник на САЩ и Е ЗЛЕ ...!

27.10.2014 10:35:08

Анонимен

Чета тъпите и злобни коментари и нещо ми се губи. Русия по никакъв начин не иска да занимава когото и да било с каквото и да било. Вие си седите зад клавиатурата и избивате комплекси. Използвате нищо незначещи изрази и се позовавате на митове. Единственото автентично е злобата. Каквато ще да е Русия. Тя си има история, многолика като нашата. В момента, а и винаги , е важна единствено истината, справедливостта и откритостта. Възможно е някога да съм на страната на администрацията на САЩ, но в момента те и съюзниците ни в ЕС са в ролята на неадекватни и безотговорни провокатори, водени единствено от финансовия си интерес и жертващи, за целта, сигурността и просперитета на много народи..

26.10.2014 21:08:44

Анонимен

А БЕ ТОЯ БЕЛЯЗАНИЯ ОЩЕ МЪРДА, А ЗАЩО СИ КРИВИ ДУШАТА, ЧЕ СЕ ПРЕХЛАСВА ПО ЛИЛИПУТКО ?! ПАДНА МИ В ОЧИТЕ ...!

26.10.2014 17:35:25

Анонимен

Русия не е интересна, колкото и да жужат Кремълските тролове ! Това че една Московска шайка дерибейства благодарение на диктаторския им режим не бива въобще да става обект на коментар и внимание ! Нека си стоят там, далече от нас, ние трябва веднъж завинаги да скъсаме с тази измамна "Империя на злото" и това, че ни били освобождавали, а всъщност са ни ...поробвали ! ПРОКЛЕТИ ДА СА !!!

26.10.2014 17:26:03

Анонимен

Русия не е интересна, колкото и да жужат Кремълските тролове ! Това че една Московска шайка дерибейства благодарение на диктаторския им режим не бива въобще да става обект на коментар и внимание ! Нека си стоят там, далече от нас, ние трябва веднъж завинаги да скъсаме с тази измамна "Империя на злото" и това, че ни били освобождавали, а всъщност са ни ...поробвали ! ПРОКЛЕТИ ДА СА !!!

26.10.2014 17:25:48

Анонимен

Светът не се върти около Путиновци и Русия ! Всички знаят за посредствеността на руснаците, с лъжите и измамите, благодарение на които успяваха да съградят някакъв измислен свят и статус, с безцеремонността и безотговорността на действие при постигане на пъклените си намерения! Държава, в която се избиваха десетки милиони мирни и образовани личности, в която пропагандата надуваше балони на измислени , несъществуващи субекти, НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМЕР и КРАЙЪГЪЛЕН КАМЪК в СЪГРАЖДАНЕТО на СВЕТА ! ТЯ СИ ОСТАВА ИЗМАМНА и ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО да СЕ ДОКАЗВА и ЩАТЕЛНО ПРОВЕРЯВА ! РУСИЯ Е ЕДИН НЕПРИЕМЛИВ АНАХРОНИЗЪМ ! А С РЕЧИТЕ на ПУТИН - АМИ ДА СИ ИЗБЪРШЕМ ДУПЕТАТА !

26.10.2014 15:56:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.