• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Путин готов за среща с Тръмп през май

Путин готов за среща с Тръмп през май

/КРОСС/ Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че е готов да участва във форума на Арктическия съвет във Финландия и там ще се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп, ако такова събитие бъде подготвено, предава ТАСС.

Изказването на държавния глава на Русия беше в отговор на намерението на президента на Финландия Саули Нийнистьо да свика подобна среща, след като страната му поеме председателството на Арктическия съвет в началото на май.

Путин определи Финландия като много добър съсед на Русия, който „има много добър опит при организирането на такива важни събития".

„Ако това се случи, то ние ще се радваме да участваме... Ако не, то тогава в рамките на Г-20 смятам, че ще се състои такава среща (с президента на САЩ)", заяви Путин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

- Тръмп много прилича на Вова Путин личностно. Той страда от психично заболяване – същото като на Путин - злокачествен комплекс за непълноценност, подтискан от нарцисизъм. Аз имам близка, доктор по психиатрия – тя смята, че и Тръмп, и Путин се обиждат като десетгодишно дете. И се обиждат на всеки, който ги критикува.

31.03.2017 12:38:20

Съдилища за вързките с Русия ще има 1 година. Дока

И да има стреща, тя ще е формалдена, а не официална. Затова е и вонята за връзките на рус и трамп. Ей ГЛОБАлисти!!! Каква я искате вие?! Хем глобален свят хем девически метоси. Хем да се борим, хем да не се докосваме на тепиха. Това са симптомите на сериозна депресия!

31.03.2017 09:50:22

Анонимен

Путин ще посети България на 3-ти март 2018 г. за да поиска политическо убежище в нашата страна.Руските хора ще изгонят крадливата руска хунта.

30.03.2017 18:50:46

Анонимен

Дребният руски фашист Путлер жално се моли на лудия Тръмп за среща.Цирк! Сигурно ще иска политическо убежище в САЩ.Младите хора в Русия въстанаха и сега Путлер му треперят гащите от страх.Младите руски хора не могат повече да търпят крадливата фашистка руска хунта.Да се готви и крадеца Медведев.

30.03.2017 17:09:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.