• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Гротескно е, че американците не могат да проумеят какъв е Владимир Путин

Гротескно е, че американците не могат да проумеят какъв е Владимир Путин

/КРОСС/ Режисьорът Оливър Стоун, който засне филма „Интервю с Путин" смята за гротескно, че много негови сънародници не знаят какъв е Владимир Путин. „Изглежда в момента много хора в Америка - в Държавния департамент, медиите и ЦРУ - се обявяват срещу каквито и да е отношения с Русия. Жалко", каза той в интервю за немския вестник „Велт ам Зонтаг".

По думите му САЩ „не се вслушват в Путин". „Той е важен политик на световно равнище, а ние го обявихме за наш главен враг. В тази ситуация е гротескно, че мнозина американци не знаят кой е той". Стоун споделя, че след интервюто с руския президент той е останал с впечатлението, че „Путин не се стреми към създаване на експанзионистична, агресивна Русия, но иска да вижда, че се уважават нейните национални интереси".

„Това е нещо, което на Запад постоянно не се проумява. Може би САЩ не са заинтересовани Русия да има собствен суверенитет", отбеляза Стоун. Режисьорът посочи, че американската общественост „често познава Путин само по кратките интервюта, които показва телевизията на САЩ". „Там го превеждат и в повечето случай гласът на превода е твърд, груб", отбеляза той и добави, че именно по тази причина искал Путин да говори във филма на родния си език, а преводът е бил със субтитри.

„Моето впечатление е, че Путин наистина иска добри отношения с Америка, той смята, че САЩ и Русия биха могли да бъдат добри партньори - в борбата срещу тероризма, по контрола върху ядрените оръжия, опазването на околната среда. И той би се опитал да ги създаде дори с Тръмп", смята режисьорът. Премиерата на филма „Интервю с Путин" се състоя по кабелната телевизия Showtime.

Издателството Hot Books пусна книга с пълния текст на интервютата. Филмът ще бъде показан от утре в продължение на 4 дни по Първи канала на руската телевизия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Андреев

Бъдещето на нашата планета е в помиряване и обединяване на всички народи и Стоун, и Путин правят, каквото могат за постигането на това.

22.06.2017 07:56:08

Анонимен

Гладките плоски мозъчета не могат да измислят нищо по-различно от "рубладжия"!

18.06.2017 17:53:19

Анонимен

Хаха, верно е това за майка му на първия анонимник (МАО), хахаха!

18.06.2017 17:48:41

Анонимен

А майка ти,проститутка!

18.06.2017 15:56:48

Анонимен

Оливър Стоун е рубладжия, който нагло манипулира народът на САЩ, а властите нехаят. Русия е зловредно създание и е време Америка да й покаже къде й е мястото, а то е на сметището!

18.06.2017 10:51:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.