• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Путин: На ученията ВС на РФ потвърдиха готовността си да гарантират сигурността на страната

Путин: На ученията ВС на РФ потвърдиха готовността си да гарантират сигурността на страната

/КРОСС/ Личният състав на ВС на РФ в хода на военните учения в Южен военен окръг се представи отлично, военни действат професионално и са готови да гарантират сигурността на Руската федерация по южните й граници, включително и в Крим, заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

„Личният състав се представи от най-добрата си страна, действа професионално и потвърждава готовността си да гарантира сигурността на Русия в югозападно стратегическо направление, включително и полуостров Крим“, заяви Путин по време на видео конференция с командващия частите на руските въоръжени сили с участието на министъра на отбраната Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валерий Герасимов.

Путин също така заяви, че практиката на провеждане на внезапни проверки на руските въоръжени сили (ВС) трябва да продължи, тъй като тя е доказала, че работи добре.

Внезапната проверка на бойната готовност на войските от Южния военен окръг, редица съединения на Въздушно-десантните войски и Военно-транспортната авиация започна в понеделник сутринта. Министерството на отбраната на РФ съобщи, че в маневрите участват до 8,5 хил. военни, 900 единици военна техника, 200 самолета и хеликоптери и 50 кораба.

В ученията приемат участие и силите и средствата на Централен военен окръг, заявиха още от ведомството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ха, Путич? Ти не се ли криеш? След филма на БиБиСи? Остави Медведев да се покипри малко пред камерите. Като позабравят хората филма, пак ще се появиш! Или си решил да станеш хранен човек на Кадиров в Чечня?

13.02.2016 14:21:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.