• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Владимир Путин обяви новите условия за жителство в Москва

Владимир Путин обяви новите условия за жителство в Москва

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин призова за нови условия при подписване на закона за ремонт на порутени жилища и за презаселване на граждани в Москва. Държавният глава счита за неприемливо нарушаването на правата на хората, особено на правото на собственост, съобщи ТАСС. 

"Няма да позволя да се нарушват правата на гражданите. Ще се придържам към законите, за да има диалог с руското население", Путин по време на среща с членове на правителството. По думите му, е неприемливо да се презасели столицата на Русия.

"Не може да се прилагат правила насилствено, но те трябва да се спазват от жителите на столицата", каза още Владимир Путин. 

Програмата за новото жилишно обновяване беше обявена през февруари тази година на срещата на Владимир Путин с кмета на Москва. Те решиха да се включат 25 милиона квадратни метра за недвижими имоти (около осем хиляди къщи), в които да живеят 1,6 милиона души.

Проектозаконът за ремонтите е приет от Държавната дума на първо четене. Той ще трябва да мине на още две четения. В случай на окончателно решение, ще влезе в сила след официалното му публикуване.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Приятно изкарване на сюнета на скапания центаджия!!!

29.04.2017 07:40:00

Анонимен

Ти си голям боклук . Тук не говорим за рубли или за долари а за реални условия и възможности,с ти си същия лайнар като оня бития продажник Зоран Заев , който за няколко цента продаде Македония на резняците!!!

29.04.2017 07:38:26

Анонимен

Този рубладжия , който изпусне влака за Москва, може с "Аврора" да отиде по море.Така, че не се блъскайте, рублояди, за всички ще има място..Сибир с нетърпение Ви очаква.Там ще си харчите рубличките на воля.Ще ядете картошки и ще пийвате "Боярщик".На добър път, путинофили!

27.04.2017 14:08:38

Анонимен

Време няма-братска Русия Ви очаква , родни путинофили и рубладжии.Само си вземете топли ватенки и ушанки.

27.04.2017 13:39:52

Анонимен

е нищо ние ще си остане в кенефа ЕС където броя на гетата расте лавинообразно ,а тъй като там местата са ограничени скоро цялата теритотия на БГ или остатъците от нея ще бъде напъло завършено гето управляавано от ислямски халифат.За кефа на членоветеа на фондация розови гащички за БГ.

27.04.2017 13:10:02

Анонимен

Аз ходих и видях.Ходих и през комунизма,но това което видях и преди и сега,е че ние сме на светлинни години от тях. Въпреки че сме член на ЕС и усвояваме евро пари. За съжаление на нашите деца...!!!

26.04.2017 17:31:31

Анонимен

Купи ли си билет за Москва? Не се бави!

26.04.2017 17:06:53

Анонимен

Пенделът Мао пак зафуча. Къде се беше покрил бе, триполов???

26.04.2017 16:46:05

Анонимен

Край на мечтите за нашите путинофили и рубладжии! Нямат да могат да бягат в Москва и да живеят там с със своите рублички.Предателите никой не ги обича.Путлер ще ги заселва в Гулаците на Сибир и това ще бъде отплата за българските национални рублояди.така, че сега побързайте, преди да е влязъл законът в сила.Напред, товарищи!Не се бутайте, за всички Вас има място в лйбимата Ви страна. Досвидания!

26.04.2017 15:44:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.