• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Румен Радев: Защо управляващите и Борисов не защитават интересите на страната ни и одобряват подписването на споразумението с Канада?

 Румен Радев: Защо управляващите и Борисов не защитават интересите на страната ни и одобряват подписването на споразумението с Канада?

/КРОСС/„Премиерът Бойко Борисов гледа на изборите като на зависимости, затова издигна партийна кандидатура. Аз не приемам изборите, като сделки между партии и разни кръгове. Това не е демократично съществуване на държавата ни". Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Девин, където се срещна с обществеността.

Според генерала Борисов е един напълно объркан човек, а той води държавата ни. „Вижда, че изборната му кампания изобщо не върви и затова прави нелепи сравнения. Но, Борисов ще трябва и да изпълни обещанието си, което даде като мъж, че ако загуби на първи тур, ще си подаде оставката", каза също Румен Радев.

Кандидатът за президент коментира и решението на правителството по повод споразумението с Канада. „Никой не иска децата ни да се хранят с вносно месо с ГМО, заради визи", коментира ген. Радев. Според него България не трябва да е абсолютно зависима от чужди корпорации, което ще се случи с подписване на споразумението. „Нашата социална и икономическа политика не бива да бъде подчинена на търговски арбитражи, които ще решават нашите потребителски стандарти, условията ни на труд. Защо тогава премиерът Борисов заяви от Брюксел, че нямаме никакви претенци към споразумението за свободна търговия с Канада. И днес правителството одобри това споразумение. И защо една белгийска провинция защити нашия национален интерес, а не нашето правителство?", попита ген. Румен Радев.

По-рано през деня кандидатът за президент се срещна с обществеността в гр. Чепеларе, където отново получи пълна подкрепа за него и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ееее. Това е нашия човек. Само дано не се подхлъзне.Притеснително е че е обучаван при Сащисаните, но пък ако е Българин на място , ще знае как да се бори с тях!!

25.10.2016 16:33:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.