• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ген. Румен Радев: Бългaрия имa нуждa от ново Възрaждaне

Ген. Румен Радев: Бългaрия имa нуждa от ново Възрaждaне

/КРОСС/„Бългaрия имa нуждa от ново Възрaждaне. Неслучайно зaпочнaх срещите с хорaтa от Сопот и ги зaвършвaм в Кaрлово" Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в препълнената зала на читалището в гр. Карлово.
Той призова всички да си върнем достойнството. „Това означава да говорим със свой глас. Да браним националния си интерес, да бдим за правата на всеки един български гражданин. Ние трябва заедно да победим монопола на партията -държава. Заедно да се обединим, да загърбим враждите. Това е нашата борба. Затова нека всички заедно се обединени, да застанем зад тази кауза - бъдещето на България и бъдещето на младите", каза кандидатът за президент.

„Някои разчитат на страха, други патентоваха патриотизма, трети гледаха да запазят свободата и евроатлантическите ценности само за себе си. Аз избрах да посетя близо 300 градове и села и се срещнах очи в очи с над 120 000 човека. Убедих се, че българите не са се предали", каза пред събралите се ген. Румен Радев. Той сподели, че в началото на срещите си хората са споделяли само на четири очи, плахо, притесненията си, недоволството и негодуванието си от положението, в което се намира държавата. „В последните седмици обаче се надига вълна. Хората вече говорят открито, казват: „Не!" на апатията, „Не!" на страха. Споделят директно проблемите и посочват виновните. Всички вече открито искат промяна", категоричен е кандидатът за президент.

Според ген. Румен Радев много политици в България правят кариера, търгувайки националното ни достойнство. „Аз обаче искам да си го върнем. Затова нека на 13 ноември, с бюлетина номер 13, да си върнем достойнството. Нека всички заедно да работим за една по-добра България. Нека надмогнем враждите и заедно да повярваме в бъдещето на страната ни", призова кандидатът за президент.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.