• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Ген. Румен Радев към Пленума: Преди три месеца исках довериято ви, днес ви благодаря

Ген. Румен Радев към Пленума: Преди три месеца исках довериято ви, днес ви благодаря

/КРОСС/ „Преди три месеца се изправих пред Националния съвет за вашето доверие. Днес съм тук, за да ви благодаря", заяви новоизбраният президент на Република България ген. Румен Радев по време на разширеното заседание на Пленума на БСП, предаде Агенция „Фокус". „Тези три месеца ми се сториха като пет години. Толкова интензивни, толкова наситени и толкова ползотворни. След тези три месеца на невероятно натоварена работа, днес можем да се поздравим с победа", заяви ген. Румен Радев. „Сега можем да кажем, че успяхме и вече не можем да говорим за център и за флангове, а за целия български народ, който единен подкрепи нашите идеи и нашата борба", каза новоизбраният президент. „Резултатът ще го оставим на социолозите. Факт е, че според тях ние тръгнахме от - 20 % и финишархме с + 23 %. Според тях това е феномен в макар и кратката история на президентските избори в България", коментира ген. Радев. По думите му много неща се крият зад този успех, но най-вече фактът, че са водили една модерна, толерантна кампания. „За разлика от други, които заложиха на миналото, на конфронтацията и на разделениието, ние заложихме на бъдещето, на диалога и обединението", заяви Радев.
„Искам да благодаря на хората от предизборния щаб за наистина модерната кампания, за добрия баланс между срещи с хората и медийни участия", каза ген. Румен Радев. Той благодари и на всички хора присъстващи на разширеното заседание на Пленума. „Вие сте тези, които бяхте близо до хората, дни и нощи, които спечелихте умовете и сърцата на българските граждани и точно заради вас ние днес можем да отчетем този невероятен успех", каза Радев.
„Добър ден, победители!", така се обърна към Пленума новоизбраният вицепрезидент на Републиката Илияна Йотова. „Скъпи другари и другарки, честита категорична победа. Благодаря ви за всичко, което направихте за мен, в тези почти 20 години. Благодаря ви за всички усилия в тази кампания, защото не ви беше никак лесно. Не ни беше никак лесно особено в първата част на първия тур", коментира Йотова. Според нея е не е било лесно, заради натиска на държавната машина. „Благодаря ви другари, че не се огънахте. Благодаря ви за самочувствието на победители, което имахте от самото начало", заяви Йотова. Според нея са положени много усилия и вяра в кампанията. Тя поздрави един млад човек, който е направил невъзможното - младият председател на село Крушари, който е постигнал 200% ръст на тези избори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.