• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Вежди Рашидов: Ако Василев даде показания, ще последват убийства

Вежди Рашидов: Ако Василев даде показания, ще последват убийства

/КРОСС/ Не съм изненадан, че банкерът Цветан Василев е обявявен за издирване. Василев трябваше да бъде арестуван много отдавна и да получи статут на защитен свидетел. Но тогава щеше да рухне цялата държава, затова няма да позволят да се върне в страната и да говори. Абсурд е да го върнат, каза министърът на културата в кабинета „Борисов" Вежди Рашидов в интервю за БТВ и допълни, че ако Василев даде показания, ще последват убийства.

Рашидов обяви, че възнамерява да съди държавата за това, че не е опазила влоговете във фалиралата КТБ. Радвам се, че вече се появиха финансови експерти и външни хора, които ни съветват по този казус. Колективният иск срещу КТБ до момента е подкрепен от над 400 души. Експертите определят случая като много добре обмислена измама, посочи той.

„Аз съм клиент, имам интерес. Вложил съм парите си в КТБ, защото са ми предложили най-добрите условия. БНБ е тази, която е трябвало да провери защо банката дава толкова високи проценти. Ако парите ни бъдат освободени от банката, няма да съдя държавата. Не искам да наказваме българския народ, а тези, които се обогатиха. Вложил съм в КТБ 2,5 милиона не като инвеститор, а като вложител - искам си парите. Това беше пладнешки грабеж. Ако това беше четвъртата по големина банка, ръководена от Банкера на годината, ако държавните пари са били там, защо да се съмнявам в държавата си, къде да вложа парите си - зад граница, като всеки друг ли?", попита Рашидов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Батка

Веждо, прежали ги тези пари, стига си ревал по медиите! Откъдето дошли, там и отишли!

14.08.2014 13:05:16

Мая

И защо ще я срине? Защото знае много неща за твоя вожд, нали Вежди?!

14.08.2014 13:05:04

цаца

Беше ви удобен Василев, хубаво си трупахте милионите. Колелото обаче се върти. Сега е ваш ред да мизерствате!

14.08.2014 13:04:53

Анонимен

Когато един министър от едно правителство ще съди държавата която е управлявана от това правителство ,то това значи ,че или не е имало правителство или не е имало държава.Попитайте този мазен турчин кое от двете

14.08.2014 10:13:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.