• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Вежди Рашидов: Ще съдим държавата, защото тя не си е вършила работата

Вежди Рашидов: Ще съдим държавата, защото тя не си е вършила работата

/КРОСС/Вежди Рашидов и още около 300 други вложители в КТБ ще заведат дело срещу България.

„Ще съдим държавата, защото тя не си е вършила работата. Да, днес тя не предприема нищо", обясни мотивите си Рашидов. Заминавам за Монако, където ще се срещна с американския адвокат Ричард Шепърд. Ще разговарям с него да поеме делото срещу процент от иска", посочи той в интервю за Нова тв. Бившият министър на културата от кабинета на ГЕРБ обаче не уточни сумата по иска, тъй като всеки от ищците има различни суми, които са се съхранявали в банката.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

лукчо

Ще пиеш първо една студена вода, защото си алчен и малоумен. Никой от изтрадалия български народ не е длъжен да ти плаща депозитарните пари. Има закон,радвай се, че ще получиш 100 000.00 EUR./ някой хора за пет живота няма да ги видят тия пари / Нагъл алколизиран тип и ти и другите с милиони полакомили се за още , ще си стиснете палците. Престани да занимаваш хората с лакомията ти, има доста по належащи проблеми в Държавата от този Вежди, Межди БездаренРашидов. Това се отнася и за Васко Педала - Кеца и разните му други народни партийни дупедавци. Всеки си носи риска къде инвестира парите си, КТБ е частна банка !

01.08.2014 14:18:16

Мая

Заминавай за Турция, стига си плюл по държавата ни, та чак и ще я съдиш! Отивай в Турция и оставай там!

01.08.2014 12:10:52

мутра

Трепериш ли за милионите си, а брадата мутро?! Ама не ти пука за бедния народ, който няма пари за хляб. Дано изгубиш всичко!

01.08.2014 12:10:43

Буда

Бойко, видя ли сега, какви ги избираш и на какви хора се доверяваш?! Антибългари, паразитиращи на гърба на обикновените и честни хора!

01.08.2014 12:10:32

Реалист

Може и да има бездействие от страна на БНБ и държавата, но законът важи еднакво за всички, в т.ч. и за собствения, информиран избор къде да си вложиш парите! Богатите ги боли много, защото са вложили големи пари за големи лихви! Но нима тези с малките суми не ги боли и не страдат!?! Нима ти имат вина за станалото? Не, нямат, но и нямат толкова пари, че да привлекат какъвто и да е адвокат да ги защитава! Да, бедни ми хорица, пак сте прецакани!

01.08.2014 11:57:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.