• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Още един режисьор с обвинения за сексуални посегателства

Още един режисьор с обвинения за сексуални посегателства

/КРОСС/ Актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, а също още четири жени обвиниха 48-годишния холивудския режисьор Брет Ратнър, че е извършил сексуално насилие и посегателства над тях, съобщи "Лос Анджелис таймс". Сред тези четири жени са и актрисите Джейми Рей Нюман и Катрин Таун.

Обвиненият отхвърли твърденията чрез своя адвокат. Потърпевшите твърдят, че деянията ставали както в частни жилища, така и на снимачни площадки.

Наташа Хенстридж твърди, че в началото на 90-те години, когато тя била 19-годишна моделка, Ратнър, който бил над 20-годишен, я принудил да му прави орален секс в дома си в Ню Йорк. "Той с физическа сила ме накара да правя това. Отначало се съпротивлявах, но после се предадох. И това се случи", разказа тя.

Хенстридж добави, че разкритията на други жени за сексуалните посегателства на Харви Уейнстейн и Джеймс Тобак са я окуражили да разкрие деянията и на Брет Ратнър.

На свой ред Оливия Мън заяви, че Ратнър онанирал пред нея, когато тя била напираща актриса при снимането на филма "След залеза". Тя описала случая в своя книга, но не посочила кой е режисьорът. Сега тя каза, че е дошло времето да говори. "Взех съзнателно решение да не работя повече с Брет Ратнър", каза още тя пред вестника.

Ето какво й отговорил Ратнър: "Тя купонясваше на снимките на "След залеза" и аз преспах няколко пъти с нея. И я забравих. След това тя дойде при мен да се пробва за телевизионен сериал, а аз не си я спомних. Тя иззлобя и започна да съчинява истории как съм ял скариди, която тя ми била носила, и съм онанирал в своя фургон.

Другите актриси разказали, че режисьорът им предлагал бартер - хубави роли срещу сексуални услуги".

В интервю за вестника адвокатът на режисьора Мартин Сингър отхвърли обвиненията от негово име: "Вече 20 години представлявам интересите на мистър Ратнър. Нито една жена не е предявила обвинения срещу него за сексуални посегателства. Освен това, нито една жена никога не е искала и не е получавала никакви финансови сметки от моя клиент".

В защита на Ратнър скочиха и бивши негови помощнички - пет бивши асистентки заявиха, че той никога не си е позволявал недостойно поведение.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Давайте, дерзайте в същия дух! След всичко до сега което измислихте, то не бе руска намеса в изборите, то не бе разрушаване на паметници за отклоняване на общественото мнение по наболели въпроси от вътрешната и външна политика на САЩ, следващата стъпка остава да си самохвърлите няколко атомна бомба и да се затриете сами! Лошото в случая, е че ще загинат честни и трудолюбиви американци а и няма да остане никой който да обвинява Русия и Путин, че сте се самоунищожили! Дерзайте, ребята!

02.11.2017 13:26:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.