• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Министерският съвет разпредели 18 млн. лева допълнително

Министерският съвет разпредели 18 млн. лева допълнително

/КРОСС/Кабинетът разпредели допълнително близо 18 милиона лв. за министерства и ведомства. 

Министерският съвет отпусна 7 милиона 365 хиляди лева на Министерството на финансите. Целта е да се повиши събираемостта на приходите в бюджета и за намаляване административната тежест за бизнеса.

3 милиона лева получава Министерството на труда и социалната политика, за да се осигури заетостта на наетите безработни лица в програмата „Сигурност".

Един милион лева се дават на Министерството на земеделието за покупка на противоградови ракети във връзка с усложнената метеорологична обстановка в страната.

С 2 милиона лева се допълва бюджетът на Националната разузнавателна служба за покриване на неотложни текущи разходи.

Министерският съвет одобри вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2014 г. Изменението на утвърдените разходи между програмите не променя общия размер на утвърдените разходи. Предложените промени с проекта на акт по бюджетни програми, са както следва: Намаляват се утвърдените разходи по бюджетна програма „Пожарна безопасност и защита на населението при пожари, бедствия и извънредни ситуации" с 3 212 500 лв.; Намаляват се утвърдените разходи по бюджетна програма „Информационно осигуряване, обучение и квалификация, медицинско и административно обслужване" със 7 288 000 лв. Увеличават се утвърдените разходи по бюджетна програма „Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция, миграция, граничен контрол и охрана на държавната граница" с 10 500 500 лв.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.