• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Двадесет ТОП компании с отличие „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2018”

 Двадесет ТОП компании с отличие „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2018”

/КРОСС/ Снощи в хотел Маринела, зала EFE за пета поредна година бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА", организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

Общо 20 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, устойчиво развитие и други.

За своите постижения в посока „Устойчиво развитие" в категория ФАРМАЦИЯ беше отличен фармацевтичният гигант Actavis - част от TevaPharmaceuticul Industries. Наградата им бе връчена от д-р Даниела Дариткова, председател на Комисия по здравеопазването към Народното събрание, която връчи и отличието на тъканна банкаFuture Health Biobank, представлявани от МЦ Афродита в България в категория Здравеопазване, за „Клиентски подход, ефективни медицински практики и успешно партньорство в регенеративната медицина и стволовите клетки". В сектор ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ отличие получиха две компании. VIVACOM грабна два приза - за „Корпоративна социална отговорност" и за „Конкурентоспособност и иновации". А1 получи награда за „Ефективни комуникации" във връзка с успешното изпълнение на комуникационната си ребрандинг стратегия. В категория БАНКОВ СЕКТОР отличието бе присъдено на Пощенска банка, за своите „Лидерски позиции в банковия сектор, развитие на технологиите и човешкия ресурс". Две компании получиха приз за УСПЕШЕН МЕНИДЖМЪНТ - Happy Bar&Grill бяха отличени за „Ефективен клиентски подход и иновации в ресторантьорството", а Аркон Консулт получи отличие за „Ефективен мениджмънт в бизнес консултирането".
В категория ИНДУСТРИЯ грамота и статуетка за трета година получи „Престиж-96" АД, за „Лидерски позиции, устойчив управленски модел и развитие на човешкия капитал". Световният лидер Елпром Троян пък грабна приз за своите постижения да се наложи като „Световен лидер и пионер в Индустриална революция 4.0". „Артекс Инженеринг" АД за трета поредна година спечелиха първо място в категория СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, за „Високи стандарти, устойчивост и функционалност, добавена стойност и отговорност към клиента и града". Coca-Cola HBC Bulgaria бяха отличени за „Цялостна социално отговорна политика" в сектор БЪРЗООБОРОТНИ СТОКИ.

В сектор ЗАСТРАХОВАНЕ тази година отличие грабна Rеcrex - дружество, учредено в Румъния и развиващо дейност на територията на Р България, за „Непрекъснато подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги". Galaxy Investment Group бе наградена за „Инвестиции, развитие и управление на недвижима собственост", в категория ИНВЕСТИЦИИ. Три от най-успешните МЕДИИ у нас бяха отличени в рамките на инициативата. Нова Броудкастинг Груп за трета поредна година грабна награда за „Устойчиво развитие и иновации". Радио Витоша получи приз за „Устойчиво развитие и запазване на лидерските позиции на водеща радио станция на възраст от 25 до 45 години", а информационна агенция и радиоверига Фокус запазва лидерските си позиции и за пета поредна година грабна награда за „Добри практики, достоверност на информацията и съхраняване на патриотизма". В категория РЕКЛАМА, за „Иновации" отличие получиха I Dо Advertising и J Point, част от J Point Group.

Водещи на събитието бяха актьорите Явор Ралинов и Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите се погрижиха известната народна певица Поли Паскова, невероятният ансамбъл „Гераците" и уникалните гайдар и народна певица Илия Учиков и Мариана Евтимова. Сред гостите бяха още Калин Поповски, заместник-председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика; Делян Добрев, заместник-председател на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм; Георги Руйчев, Изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите; Десислава Атанасова, заместник-председател на Комисията по правни въпроси; Цветан Симеонов, председател на Управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата; Том Куигли, собственик и главен маркетинг доректор QuigleyMedia; доц. д-р Теодор Седларски, Декан на Стопанския факултет към СУ „Св. Климен Охридски" и други.

Партньори на тазгодишното издание са: радио Витоша, радио Фокус, информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, Нетинфо, QuigleyMedia, интернет порталите Vesti.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG, Flashnews.bg, J Point, както и Българска асоциация за управление на хора и Стопански факултет към СУ „Св. Климент Охридски". Водещата беше облечена с елегантна рокля, дело на дизайнерката Ради Лазарова - носител на „Златна игла" за Млад дизайнер и собственик на модна къща „Блинг". Вината за церемонията бяха осигурени от New Bloom Winery, в серията PIXELS.
Наградите на „Компания на годината" са продължение на основната цел на двете издания Business Lady и Bulgaria Business Review - да споделят успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Същия ден се проведе уникално по рода си бизнес събитие (част от „Компания на годината") - „Business Excellence 2022", в рамките на което едни от водещите световни и български визионери разказаха вдъхновяващи истории за бъдещето на бизнеса. „Business Excellence 2022" даде отговори на редица актуални въпроси - как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки през залагане на правилната стратегия, новите модели на управление, професиите на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители и новия свят на комуникациите и маркетинга. Дигитализацията на бизнеса, света на роботиката и изкуствения интелект, Internet of things и Кибер сигурност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.