• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Реформаторите избират лидер на 13 септември

Реформаторите избират лидер на 13 септември

/КРОСС/ "Председателят на Реформаторския блок ще бъде избран на Национален конгрес на блока на 13 септември." Това заяви на пресконференция във Варна Радан Кънев. Той е и един от кандидатите за лидер на блока, заедно с председателя на СДС Божидар Лукарски.

От „Движение България на гражданите" ще издигнат своя кандидатура идния вторник. В това увери зам.-председателят на движението Найден Зеленогорски.

На пресконференцията на Реформаторите стана ясно още, че водачите и партийните листи за предсрочните избори ще бъдат одобрени на разширен граждански съвет на 30 август в столицата.

„За нас не е първостепенно от коя партия ще са те. Ние сме постигнали баланс и ще издигнем за водачи хора, които се подкрепят от избирателите, без значение от коя партия са", обясни Зеленогорски.

На конгреса на Реформаторския блок ще се избере и Националният граждански съвет, който ще се състои от 25 непартийни представители. Очаква се на самия конгрес да присъстват около 1000 делегати от цялата страна.

Лидерите на Реформаторите коментираха, че за пореден път са доказали, че имат амбицията блокът да е траен политически субект. По техни думи фактът, че една и съща коалиция се регистрира повторно в същия и дори разширен състав, показва постоянство.

"Реформаторският блок е дългосрочен проект. Ние не искаме да сме във властта на всяка цена. Основното ни задължение е да съхраним принципите и лицето си. Нашите цели са да играем първостепенна роля в българския политически живот и след тези избори да постигнем резултат, който да ни позволява през нас да се случат промените в политическия живот", заявиха лидерите на блока.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Внимание, внимание, призракът на Костов, слугата на ГРУ, броди из политическия свят!!! А неговата марионетка Радан, като сврака лети от медия на медия, „опипва почвата” и се опитва да формира общественото мнение. Чудя се само на медиите, защо публикуват бръщолевенето на тази мижитурка. Така те стават негови съучастници, а това е и целта на „вожда”!

23.08.2014 17:49:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.