• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Караджов: ДПС заплашват премиера

Караджов: ДПС заплашват премиера

София /КРОСС/ ДПС се опитват се да шантажират управляващата коалиция и заплашват премиера с несформиране на мнозинство по въпроси, които биха били важни за управлението на страната. Посланието зад това е, че ще се противопоставят във всеки случай, когато се захванем с реформи и пречим на техните обръчи от фирми, коментира пред ТВ7 депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов. Повод за гостуването му беше интервю, което председателят на ДПС Лютви Местан даде на нашия репортер Мартин Георгиев във Велико Търново. Пред камерата на TV7 Местан заяви, че Реформаторите нямат капацитет да правят реформи и, за да прикрият своята неспособност, непрекъснато се занимават с политическата дъвка "ДПС".
ДПС е толкова обрасла с обръчи от фирми, че наистина са забравили какво означават истинските реформи. Реформи значи обръчите от фирми да бъдат санкционирани. Това означава Калинките на ДПС и БСП да бъдат изкарани до една от държавната администрация. Разграждането на този порочен бизнес модел и разпадането на модела "Кой" е наша основна цел, подчерта Караджов.
Той беше категоричен, че без реформирано ДПС реформирана политическа система в България не може да има.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Реформи с премиер мафиот са обречени на неуспех. Реформи с протеже на КГбиста Костов , са обречени на неуспех. Реформи с подкрепата на комунисти- АБВ, агенти на ДС- "Патриотичен фронт" са обречени на неуспех. Реформи,инициирани от жалка сплав от бивши агенти, тунеядци, първенюта и службогонци--в лицето на "Реформаторски блок" са обречени на неуспех.......Колкото и да е странно---бившата , доколкото може да бъде бивша, комунистка Т. Дончева застъпва най-радикалното и истински правилно становище...РЕФОРМИ БЕЗ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА...СА НЕВЪЗМОЖНИ, ЗАЩОТО КЛЕПТОКРАЦИЯТА ДОТОЛКОВА СЕ Е ОКОПАЛА, ЧЕ ТРЯБВА НЕЩО РАДИКАЛНО ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ПОНЕ ДОНЯКЪДЕ. ОТДЕЛНО Е РЕШЕНИЕТО НА КОНСТ. СЪД---който всъщност забрани всяка реформа в съдебната власт.

03.03.2015 12:26:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.