• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Столтенберг: Асад не може да бъде част от дългосрочно решение за Сирия

Столтенберг: Асад не може да бъде част от дългосрочно решение за Сирия

/КРОСС/Досегашният президент на Сирия Башар Асад не може да бъде част от дългосрочно решение на кризата в страната. Такова мнение защитава генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю, публикувано днес от Bild am Sonntag.

По негови думи, цел на започнатия политически процес в Сирия е „прехода към ново правителство" в страната. Башар Асад не може да бъде разглеждан като част от такова решение. „Той носи отговорност за много ужасни постъпки, той не трябва да бъде представян като част от дългосрочно решение", отбелязва генералният секретар на Алианса.

Според Столтенберг, борбата срещу „Ислямска държава" не трябва да се води само с военни средства. „Ние трябва, например, да поддържаме такива страни като Йордания или Тунис, които са още стабилни, но срещу които се извършват нападения. Ние трябва да направим нещо сега, а не по-късно. И трябва да намерим политическо решение за Сирия", твърди той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Само не разбирам, на този някой слуша ли му изобщо глупостите вече?!? Изключвам плевнелиев, но той е патологичен случай. Въобще някой обръща ли внимание на смешната дружинка нато??? Не мога да ги разбера, сами си говорят, вярват си...

06.12.2015 23:46:31

Млъкни бе

Млъкни бе служител на сатаната, кой ти дава право да решаваш кой е прав и крив, каква работа имаш в чужда държава където си живееха спокойно. Бог много скоро ще ви накаже заради премногото ви грехове и долно нечестие.

06.12.2015 19:13:31

Анонимен

Тоя пак започна да си говори сам!

06.12.2015 14:44:40

сесил

И защо да не може да бъде решение за Сирия ??? Защото спира терориста Америка да разпарчетоса държавата му , както тия боклуци направиха с либия , иран , ирак ? Този път няма да ви се отвори парашута , боклуци ! Това ще решат сирийците, нормалните хора , а не вие -американски терористи ! Вън, боклуци !!

06.12.2015 13:04:07

Анонимен

Нато не беше ли отбранителен съюз до кога ще се меси в вътрешните работи на суверенни държави по същата логика Русия ,Китай и други страни биха имали право на това !

06.12.2015 12:13:52

Анонимен

Абе и Столтенберг не трябваше да бъде пускан до този пост, ама на...

06.12.2015 11:29:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.