• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Отвратително! Продават книга с рецепти с кучешко месо

Отвратително! Продават книга с рецепти с кучешко месо

/КРОСС/ Скандална книга с рецепти за кучешко месо буквално взриви социалните мрежи през последните часове.

Става въпрос за книгата на бившия министър на културата Петър Стоянович "Така би замезил дядо ти", в която е публикувана рецепта за супа от кучешко месо.

                       

В рецептата е написано най-подборно как да приготвим супата и с какво месо от куче. Информацията за книгата и шокиращата рецепта бе публикувана в социалната мрежа от Теодор Славов, който я е купил в Мол в Бургас.

И пише : В една нормална книжарница, в една нормална книга, има едни ненормални неща.

Не мога да разбера как такива извращения минават редакция, комисия и какви ли още чудесии, но е факт, че на пазара ни се продават рецепти с кучешко. Да очакваме ли скоро и 50 рецепти с човешко месо?

Споделяйте, за да вземе някой се де задейства и да провери какво се случва!

                            

                       

 

След публикацията обаче, социалната мрежа буквално закипя. Ето и част от коментарите, написани с явно отвращение:

                              

                            

Както знаем в България е забранено убиването на кучета, а също и яденето им, като всеки, направил го, носи наказателна отговорност.

Припомняме, че дори във Виетнам - държавата, която се слави с убиването на кучета за храна, вече има забрани.

Надяваме се и някой да вземе спешни мерки относно пускането на подобни книги в търговската мрежа, преди да се е появила и книга с 50 начина за приготвяне на ястия от човешко месо...

Не намираме обаче за допустимо публикуването на подобни рецепти с кучешко, поради което се свързахме и с издателството, отпечатило тази книга. 

Разговаряхме с управителя, от когото разбрахме, че книгата е написана с шеговит тон и идеята й не е да насърчава хората да ядат кучешко месо. Според издателството има излизане от контекста и също така авторът на книгата - Петър Стоянович, който е и бивш министър, никога не би си позволил да напише нещо, което е неправилно. Книгата е втора част от поредица на същия автор и специално в тази рецепта имало и шеговито послание в текста.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ужас!!!!Аз съм потресен

19.02.2023 11:51:05

Жореца

Вие сте яко зле. Псетата са много нисши същества. Хората са ги издигнали в някакъв вид божество до степен, че празнуват рождения ден на кучето си, слагат му дрехи, грижат се повече за псето, отколкото за родителите си. В нашата кухня има много гнусни неща. А кучето в крайна сметка е животно. Създадено е за ядене със сигурност. Не е създадено за приятел на човека както казва съвременното деградирало общество. Не казвайте, че това е отвратително. Това, че за нас е нетипично да го ядем и имаме закон против това, не го прави отвратително. Никой не е пробвал кучешко месо и не го е виждал в ежедневието си. А тоя дето е писал пост във фейсбук е някъв мега излишен маняк.

24.11.2022 15:07:25

Анонимен

Отвратително е 90% от населението да гладува, обаче статия за това няма да напишете, виж ако е за горките помияри, олелия до Бога ще вдигнете!!! Дреме ми за кучешкото месо.

15.10.2018 10:11:13

Анонимен

Утре очаквам и с човешко да има книга. Ужас...

15.10.2018 10:02:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.