• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Риана, Savage X Fenty Show и защо това ревю е като никое друго?

Риана, Savage X Fenty Show и защо това ревю е като никое друго?

/КРОСС/ Още преди няколко месеца Риана даде заявка да детронира "ангелите" на Victoria's Secret и да се превърне своя бранд в найразпознаваемия за женско бельо. Откъм продажби вероятно все още не е постигнала този успех, но със сигурност и това не е далечна цел.

Певицата взе смелото решение за пръв път да представи новата колекция на Savage X Fenty със спектакъл, който да се запише и да се излъчи олнайн. И това се случи скоро виждаме перфектните ангели на Victori'a Secret да дефилират със секси бельо.

Но дотук със сравненията между двете марки, защото това, което създаде Риана, няма нищо общо с представите ни за ревю на бельо до този момент.

Тазгодишният моден спектакъл на Savage X Fenty се проведе на 10 септември в Barclays Center в Бруклин пред отбрана публика, а вече е достъпен в Amazon Prime. И коментарите не закъсняха, защото този път Риана надмина себе си.

Изпълнителката много точно успя да напипа печелившата стратегия - идеята за разнообразие, около която се върти всичко.

Като започнем от разнообразието от цветове на моделите бельо и стигнем до размери и сексуална идентичност. Всичко тук е позволено. И е търсено.

Идеята на подиума рамо до рамо да излязат супермодели като Бела Хадид и Кара делевин и дами, които в друга ситуация вероятно ще се срамуват да се съблекат по бански заради формите си, също успя да ни изненада.

А на сцената на Savage X Fenty Show се прокраднаха и няколко мъже, дегизирани с нощници.

Много музика, изпълнения на живо, хореография, светлинни ефекти - всичко е един добре замислен спектакъл, от който лесно можем да забравим основната цел - да ни накара да си купим тези модели бельо.

Междувременно обаче сме пленени от това напълно различно изживяване, с което Риана се настани на трона на царицата на бельото и със сигурност ще искаме да видим как ще изглеждаме и ние с нейните модели.

Savage X Fenty Show е точно в стила на Риана, но и далеч от това, което сме свикнали да виждаме. Барбадоската красавица не за първи път налага стандарти, така че можем само да очакваме още изненади. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.