• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Риана с историческа корица за Vogue

Риана с историческа корица за Vogue

/КРОСС/ Как успяваш да бъдеш една от най-известните и влиятелни личности в музикалния бизнес, да играеш в холивудски екшъни, да ръководиш собствена козметична и модна линия, да издадеш автобиографична книга и да запазиш личния си живот далече от светлината на прожекторите?

Лесно, ако си Риана.

Певицата е всичко това, но продължава да се бори да запише срещу името си още един успех. И, разбира се, успява. Сега красавицата от Барбадос е на корицата на модната библия Vogue за месец ноември. Нещо нормално, някои ще кажат. Да, със сигурност Риана заслужава да бъде не само на тази корица, а и на много други, но тук нещата са исторически.

Този ноември Риана ще е за шести път на първата страница на списанието, което я превръща в жената от афроамерикански произход, която има най-много корици за Vogue. Преди ноември 2019, тя се е появявала през април 2011, ноември 2012, март 2014, април 2016 и юни 2018 година. За сравнение, Наоми Кембъл има само 2 самостоятелни корици, а Бионсе – 4.

В интервюто си за Vogue Риана говори за абсолютно всичко – от политика до любов. Тя обвинява сегашния президент Доналд Тръмп, че не се отнася сериозно към масовите стрелби, зачестили в САЩ. През август, той свърза насилието с психичните проблеми, на което Риана отговори в Instagram с изречението „Ъ... Доналд, объркал си правописа на думата тероризъм“.

Пред списанието споделя, че Тръмп се отнася по друг начин към стрелбите, които са извършени от представители на бялата раса и към тези, които са дело на хора от Близкия Изток. „Ако сложите жена от арабски произход с пистолет в магазин, както се случи в Тексас, няма как Тръмп да каже, че това е дело на болен човек“.

Певицата призна, че е била поканена да пее на полувремето на мача за Супербол, но е отказала заради играча Колин Каперник. През 2016 година, той коленичи по време на националния химн, за да протестира срещу насилието на полицията. На следващата година, Каперник не беше поискан от нито един отбор от НФЛ, с което се започна една дълга сага от дела, приключила чак през 2019 година.

„Няма да се продам. Има неща в НФЛ, с които не съм съгласна и не искам да им служа по никакъв начин“, казва Риана пред списанието.

Разбира се, няма как да бъде подмината и темата за личния живот. Изпълнителката от известно време е свързвана с саудитския бизнесмен Хасан Джамил. И макар Риана да крие ревностно всяка подробност около себе си, тя призна, че все пак в момента е във връзка. „Всъщност съм заета от доста дълго време и всичко върви добре. Много съм щастлива“.

Въпреки че в последно време красавицата от Барбадос се е фокусирала върху съвсем друго поле за изява, не е забравила за музиката. Тя призна, че в момента работи върху деветия си албум, който ще носи името R9 и ще е насочен към реге стила. „Винаги съм харесвала реге. То ми е в кръвта. Независимо колко далече съм от тази култура или от обстановката, в която съм израснала, регето никога не ме напуска“.

Все още не се знае точната дата за излизането на албума, но певицата обещава да е нещо много различно и специално за феновете. Дотогава те могат да се насладят на друго интервю, направено лично от Риана с главния редактор на Vogue Ана Уинтур.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.