• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

„Бързи и шумни” се завръща с нови ретро приключения

„Бързи и шумни” се завръща с нови ретро приключения

/КРОСС/ Поредицата „Бързи и шумни" се завръща по Discovery Channel с трети сезон на високи обороти. В новите серии експертът по автомобили Ричард Ролингс и талантливият механик Арън Кауфман обикалят Тексас и други щати в търсене на изоставени класически коли, които купуват и ремонтират в своя Gas Monkey Garage в Далас. От 7 март, всяка събота, от 21 ч. по Discovery Channel зрителите ще се потопят в света на „Бързи и шумни" и хот род автомобилите, които биват събудени за втори живот от талантливите автомеханици. 

В епизодите Ричард, Арън и екипът им взимат евтин и раздрънкан Apache, който възстановяват със специални дизайнерски щрихи точно на време, за да спечелят от продажбата му на търг. Те срещат и хитра търговка на автомобили, която иска да продава само на цени, които са по вкуса й. Поредицата разкрива, че в света на „Бързи и шумни" времето е пари и колкото по-бързо екипът приключи работата по автомобилите, толкова по-скоро ще може да ги предложи за продажба.

Един от водещите на „Бързи и шумни" е Ричард Ролингс от Тексас, САЩ. Той от малък следва стъпките на баща си и развива страст към автомобилите, докато сглобява колите и представя творбите си заедно с баща си. Ричард купува първата си кола, когато е 14-годишен: зелен Mercury Comet от 74-та. Механикът споделя, че определя работата си в миналото като начин, които му осигурява средства, за да си купува коли. Ричард няколко пъти е променял попрището си, за да задоволи страстта си към автомобилите. Още преди да навърши 21 години е бил пожарникар, полицай и парамедик. В последствие напуска работата си, за да започне собствен бизнес, като създава рекламна и принт агенция от нулата. По-късно Ричард продава агенцията, за да спонсорира следващото си начинание: Gas Monkey Garage - световно известен магазин за ретро автомобили, който произвежда и доставя коли на хора от цял свят.

 

Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 2,5 милиарда абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Discovery Networks CEEMEA излъчва програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Екатерина}

http://s9lmtl72jyw9f86e2v2zad6xyupizrm72ngaiy3tu64nid20hn.com s9lmtl72jyw9f86e2v2zad6xyupizrm72ngaiy3tu64nid20hn XYOhxNyC9C

14.12.2018 21:38:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.