• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Мегатурнир в Sofia Ring Mall събра геймърския елит

Мегатурнир в Sofia Ring Mall събра геймърския елит

/КРОСС/  Геймърски и тв-звезди станаха част от поредното издание на супертурнира Gaming Knights: The Ring Edition с награден фонд от 2000 лв.

Двудневният геймърски маратон в Sofia Ring Mall събра на едно място фенове на игрите и техните кумири Aethelthryth, Venom The Doctor, WickyBG, Persi Army, PicPukk и Roro. Освен, че раздадоха автографи и се снимаха с многото си почитатели, те участваха и в специален дискусионен панел „Задругата на стриймърите“, за да споделят с всички присъстващи как се става професионален геймър в България.

Един от топ акцентите на събитието беше големият турнир по FIFA17 със специалното уастие на тв-водещия и продуцент Иван Христов, който се оказа един от запалените фенове на „електронния футбол“.

Верен на мисията си да предоставя специални и ексклузивни преживявания на своите клиенти, Sofia Ring Mall стана домакин на българската премиера на новата система за виртуална реалност Playstation VR. По време на „уикенда на игрите“ беше изградена зона с 10 сета, на които присъстващите можеха първи в страната да тестват хитовото устройство. Останалите геймъри се състезаваха в турнирите по League Of Legends, CS:Go, PES17, Hearthstone, FIFA17, както и рейсинг и настолни игри. Gaming Knights: The Ring Edition предложи и най-новото младежко забавление – пиксел арт, демонстрации по LARP - екшън пърформанси от ролеви игри, брейк денс изпълнения от „Ла Коза Ностра“, базар и още много развлечения, които направиха Sofia Ring Mall най-предпочитаната столична дестинация през уикенда. Събитието беше вещо „дирижирано“ от геймърските любимци Роро и Venom The Doctor.

Gaming Knights: The Ring Edition затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, Sofia Ring Mall се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.