• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Путин: Докато аз съм президент няма да има родител №1 и родител №2, а мама и татко (видео)

Путин: Докато аз съм президент няма да има родител №1 и родител №2, а мама и татко (видео)

/КРОСС/ Еднополовите бракове няма да бъдат узаконявани в Русия, ще се признава само съюзът между мъж и жена. Това заяви президентът Владимир Путин на среща с работната група по промените в Конституцията, предават руските медии.

"Що се касае до понятията "родител 1" и "родител 2"... Вече съм казвал, че докато аз съм президент, у нас ще има "мама" и "татко". Така Путин отговори на зам.-председателя на партията "Единна Русия" Олга Баталина, която съобщи, че в работната група постъпват предложения в Конституцията да бъде записано, че семейство може да бъде само съюзът между мъж и жена (в момента такава норма присъства в руския Семеен кодекс).

"Днес самото понятие семейство се нуждае от защита. Преди 10 г. дори не би могло да ми хрумне, че на мястото на простите и ясни думи "мама" и "татко" могат да дойдат странните понятия "родител №1" и "родител №2", каза Баталина. Тя предложи още в Конституцията да бъде записана норма, според която правителството на Русия регулира въпросите по подкрепата, укрепването и защитата на семейството и традиционните семейни ценности.

Путин отговори, че по принцип е съгласен с предложението, но смята за необходимо то да бъде внимателно обмислено. В същото време той открои и разликата между понятията "семейство" и "брак".

"Казвате, че семейството е съюз на мъж и жена. А ако то е непълно, какво правим тогава? Трябва да се уточнят някои неща. Бракът е съюз между мъж и жена, със семейството нещата стоят малко по-другояче. Но идеята сама по себе си е правилна и трябва да бъде подкрепена. Трябва само да се обмисли с какви формулировки и къде да бъде записано", коментира още президентът.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не забравяйте ,че в днешно няма нормални хора. Ако някои ми каже в кои парламент няма педераси или бездетни или разведени .Ке го черпя по еднна боза от едно време истинска.

14.02.2020 23:38:19

Анонимен

Путин е разведен, иначе има две дъщери. Това, че не ги излага на показ си е негово решение.

14.02.2020 20:05:46

Анонимен

Кое му е нормалното? Путин семейство няма, прави се на разбиращ. Личният живот му е катастрофа, жена няма до себе си- нормално било.Може би - руска нормалност. Преди си прояви като историк- българската азбука възникнала в Македония. Сега на психолог се прави. Нормално било.

14.02.2020 10:31:27

Анонимен

За Коментара по надолу, разбирам, че не се информираш правилно, а и не знаеш и руски. Съвет, не съди по заглавие а прочети първо, след това изгледай въпросното видео. Човека ясно го казва, за брак между двата пола мъж и жена. А не за мъж- мъж, жена и жена. А що се отнася до разводите, това е съвсем нормално.

14.02.2020 09:32:37

Анонимен

А къде е жената на Путин? И той като Борисов си говори сам в къщи с кучето си. И ако това са нормални хора! Та този нормалният Путин тръгнал акъл да дава . Първо да почне със себе си. Нормален човек ли?

14.02.2020 09:19:16

Анонимен

Браво! Нормален човек.

14.02.2020 08:39:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.