• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Dell представя първия си напълно защитен таблет, създаден да устои на тежки условия

Dell представя първия си напълно защитен таблет, създаден да устои на тежки условия

/КРОСС/Dell представи новия си Latitude 12 Rugged таблет - първият напълно защитен таблет на компанията, предназначен за работа в най-неблагоприятните външни условия. Устройството съчетава модерен дизайн и функции и е най-новото попълнение към иновативното портфолио Rugged на Dell, което включва конвертируемия ноутбук Latitude 12 Rugged Extreme с flip-hinge дисплей и ноутбуците Latitude 14 Rugged Extreme и Latitude 14 Rugged.

Таблетът Latitude 12 Rugged е създаден специално за потребители, търсещи здраво и в същото време гъвкаво устройство, на което могат да разчитат винаги. Устройството е оборудвано с ясен 11,6-инчов Direct-View multitouch дисплей, който е подходящ за работа навън дори с ръкавици. Благодарение на четвърто поколение система за управление на температурата QuadCoolTM и мощните и ефективни пето поколение процесори Intel® CoreTM M таблетът се справя с най-неблагоприятните температурни условия. Батерията му издържа до 12 часа благодарение на двете двуклетъчни батерии с hot-swap функция.

Надеждността и лесното управление се осигуряват от SSD устройство за съхранение на данни с обем до 512 GB и възможности за мобилна свързаност като WiFi 801.11ac, модем за мобилен интернет по избор и GPS приемник. Включени са системи за сигурност на данните и таблета като Dell Data Protection, Intel® vProTM и Intel TPM 1.2. Таблетът се предлага и с водещите решения на Dell за поддръжка ProSupport Plus за персонални компютри и таблети, единствената цялостна услуга за поддръжка, която комбинира приоритетен достъп до експертна помощ, поправка в случай на повреда, проактивен и предсказуем мониторинг за автоматично предотвратяване и разрешаване на проблеми.

Таблетът позволява по-голяма мобилност независимо от условията и включва издръжлива докинг станция за модуларно разширение на компонентите при необходимост и възможност за комбиниране на таблета с широк набор от аксесоари като докинг станция за автомобил или десктоп устройство и клавиатура. Dell предлага и калъф с вградена пълноразмерна клавиатура с адаптивна RGB подсветка и защита от влага и прах, отговаряща на стандарт IP-65.

"Устройствата на Dell от линията Rugged са от голямо значение за много индустрии, включително военната, за спешната помощ, обществената безопасност, промишлеността, дейността на учените и дори любителите на приключения. За устройствата Latitude Rugged на Dell е важно да осигуряват върхова изчислителна мощност и мобилните възможностите, необходими за работата им. Няма значение дали става дума за човек, който трябва да осигури спешна помощ, или за любител на природата, изкачващ висок връх за първи път. Таблетът на Dell Latitude 12 Rugged ще осигури на всеки един от тях производителността, от която се нуждае - навсякъде, без да се притеснява за външните условия, сред които ще попадне", каза Дрю Мур, изпълнителен директор и генерален мениджър на Rugged Mobility Products в Dell.

Таблетът Latitude 12 Rugged ще може да се закупи от Dell.com в Австрия, Белгия, България, Хърватска, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания на 31 юли. За повече информация се свържете с местния търговски представител на Dell.

Таблетът Latitude 12 Rugged ще може да се закупи от Dell.com в Израел, Казахстан, Мароко, Русия, Саудитска Арабия, Сърбия и Турция в края на Април. За повече информация се свържете с местния търговски представител на Dell.

Таблетът Latitude 12 Rugged ще може да се закупи от Dell.com в Южна Африка, Украйна и Обединените Арабски Емирства в края на септември. За повече информация се свържете с местния търговски представител на Dell.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.