• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Каракачанов: Всичко, което каза новоизбраният президент, беше вярно

Каракачанов: Всичко, което каза новоизбраният президент, беше вярно

/КРОСС/Мисля, че всичко което Румен Радев каза в речта си беше вярно, особено ми се понрави тезите, които от Патриотичния фронт сме лансирали като политика за ограничаване на нелегалната миграция, охрана на границата, балансирана външна политика. Това каза народният представител от ПГ на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов пред журналисти в Народното събрание по повод първото обръщение на президента Румен Радев.

„Тезите, които изложи са тези, по които наистина трябва да се работи и не само от страна на президентската институция, а и от бъдещия парламент", посочи той. Според Красимир Каракачанов без синхрон между правителство и президент, нито един от проблемите, които всеки един от нас вижда, няма да бъдат решени. „Много от коментаторите се опитваха да обясняват, че бил антиевропейски и антинатовски настроен. Мисля, че това са повече политически спекулации, отколкото реални проблеми", поясни народният представител. Той пожела успех на Румен Радев и обясни, че не е имало изненади за него в речта на президента.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Айдее, пак имаме избягал от психиатрията! Охраната блее!!!

19.01.2017 20:23:12

Анонимен

ДС-шопара гюфто-албинос "Иван" КЪРЪКАчан като ДС-лизач-измекяр ще се мазни и умилква на всеки, който може (има властта) да го направи военен министър - па макар и служебен, защото има за замитане на документити от РУМНО за циганския му милиционерско-палачески произход и активно доносничество! Симеонов-Балевски направи голямата грешка да подкрепи мутро-олигархичната под патриотарско прикритие кандидат-президентска двойка "КЪРЪКАчан-Нотев"! И за това ще си носи негативите в бъдеще! Много късно го осъзна!

19.01.2017 18:59:54

Свободна, самостойна и обединена Македония на маке

Днес, в пост-комунистическия фасадно-демократичен задунайски КЕНДЗЕФ, синовете и внуците на комунистическите ПАЛАЧИ (повечето с БКП+БЗНС+ДС-"побългарена" циганска кръв, като КЪРЪКАчан, Джамбаз, Контрера, Лекоступ, Сиди, Мурджо, Харо, Михо, Вангелчо, Дранга, Пафчо, Ризин, Лазо-газо ... ДС-задникa шибаняк, Чукулинка СубСидер, ТВ-винкелите, баш-мултакa, ромския ДС-Роман, БКП-лаборанта, ... ) са се самонакичили с БУКВОСЪЧЕТАНИЕТО "ВМРО", нямащо нищо общо с историческото СЪКРЪЩЕНИЕ "В.М.Р.О." и се самообявяват за "наследници" на жертвите на своите комунистически деди-изверги! И разни МЕРКАНТИЛНИ БКП+ДС-ПАЧАВРИ, като ДС-Лайна Дрангова, МАРОДЕРСТВАТ, серийно кадидат-президентстват и се свръх-охранват до свинеобразност на богати кьор-софри с парите на МАКЕДОНЦИТЕ, спечелени с пот, сълзи и кръв! АНАТЕМА на тоз задунайски КЕНДЗЕФ, поощряващ подобно безсрамие, наглост и мародерство!

19.01.2017 18:56:02

Анонимен

... Що за политик е Симеонов?... Ми, патерица на ГЕРБ, какъв да е!

19.01.2017 17:33:14

Анонимен

Хубава реч изпълнена с грижа за България.Симеонов пак се изложи.-що за политик е този.

19.01.2017 13:37:50

Анонимен

А ортака -скат ,до го е.. .

19.01.2017 11:43:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.