• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Румен Петков за доклада на МО: Чутовно недоразумение

Румен Петков за доклада на МО: Чутовно недоразумение

/КРОСС/ „Ние от АБВ много категорични се противопоставихме на доклада „България в НАТО и Европейската отбрана", защото той е вреден за националната ни сигурност и интереси. Вътре има текстове, които са чутовно недоразумение. Чест прави на премиера, че оттегли доклада, тъй като той злепоставя България. Колкото по-бързо хора като Шаламанов и Танов отидат в историята, толкова по-добре." Това заяви в сутрешния блок на БНТ Румен Петков от АБВ.

Той бе категоричен, че такъв доклад не може да бъде въпрос на самодейност. Същевременно той обяви, че АБВ ще организира дискусии за българо-руските отношения.

На въпрос какво очаква на предстоящите избори, той заяви, че се надява левият избирател да бъде убеден и мотивиран да излезе на 5-и октомври и да гласува. „АБВ не е проблем в ляво. АБВ е решение на проблема в ляво", подчерта Петков.

„За нас е важен политическият диалог и политическият смисъл. За нас е важно да седнем на масата и да уточним пет приоритета на България и това не трябва да се решава от една политическа партия. Всичко това, което става в енергетиката например трябва да ни задължи да търсим решение. Не трябва да обръщаме гръб и на демографската катастрофа. Проблемът е, че за тези неща се говори само преди избори и това трябва да се промени - тези неща трябва да станат приоритетни в управлението", категоричен бе Румен Петков.

„Цецка Цачева е редовен човек и не виждам основания да водим битка. Всеки има своите виждания и има право да ги устоява. Нямам основания за безпокойство. С Румен Гечев също се познаваме и сме работили заедно. Всеки има своите послания и позиции. Жителите на Плевен и региона ще имат право на избор", отговори той на въпрос относно междупартийната битка в Плевенския регион.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.