• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Националният съвет на БСП се събира, за да одобри формулата за участие в президентските избори

Националният съвет на БСП се събира, за да одобри формулата за участие в президентските избори

/КРОСС/ Националният съвет на БСП се събира днес, за да одобри формулата за участие в президентските избори.

След неуспеха в преговорите с АБВ и "Движение 21" за общ кандидат, председателят на партията Корнелия Нинова съобщи миналата седмица, че генерал Румен Радев ще бъде подкрепен от инициативен комитет, в който ще влязат патриотични организации, земеделски и студентски съюзи.

Лидерът на левицата Корнелия Нинова обясни, че БСП е получила предложения от студентски съюзи, патриотични организации, земеделски съюзи, потребителски организации, известни имена в българската наука, култура и спорт, които желаят да бъдат включени в подкрепата на кандидатурата на БСП, ген. Румен Радев.

Пред Националния съвет на БСП Изпълнителното бюро ще излезе с предложение кандидатурата на ген. Румен Радев да бъде подкрепена от широк инициативен комитет. Ако АБВ желаят да се включат в тази подкрепа, моля да се включат, каза миналата седмица Нинова.

Кандидатът за президент генерал Румен Радев вече започна срещи с представители на различни организации. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нинова,когато формулата е празна и пуста,резултата за теб ще е нулев.Бъди готова на 7-ми ноември да се разделиш с така пресният си пост.Печелившата формула за БСП беше тандемът Радев Президент,Калфин вице.Можеше да приютите и тревненската "патриотка",но не и върху миндера,а някъде до вратата.Заложеното вътре, надълбоко в характера ти г-жо Нинова,те "изхвърля"от успешните класации!

30.08.2016 11:10:49

Анонимен

Итересното е, че 4/5 от състава на този "инициативен комитет" са под калъп в "инициативния комитет на лобиращите за БОКова" http://bit.ly/2bBj7iQ , и в "инициативния комитет за издигане на КЪРКачан и Нотев за президенти" http://bit.ly/2bhbZaX , и в "научния комитет", избрал за "доктор по международно право" на ПУЦ-ЮЗУ-Благоевград ДС-шопара "Иван" ("Ванчо") КЪРКАчан http://bit.ly/2bEsjAW ! Явно парите, давани от червената мутро-олигархия (чрез криминални схеми и фалирани банки), не стигат за издигането на няколко РАЗСЕЙВАЩИ ВОТА кандидатури и се минава на резервния вариант с ВИНАГИ ВЕРНИТЕ на ПАРТИЯТА ДИВИ ДЪРЖАВНО-УГОЕНИ ПРАСЕТА от разните мутро-ченгесаро-патриотарски пенсинеро-фатмашко-олигархични клонове на червения ОКТОПОД!

30.08.2016 09:44:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.