• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Русия е готова да изгони 30 американски дипломати и да изземе имоти на САЩ

Русия е готова да изгони 30 американски дипломати и да изземе имоти на САЩ

/КРОСС/ Русия е готова да изгони около 30 американски дипломати и да изземе държавно имущество на САЩ в отговор на санкции на Вашингтон, предава вестник „Известия".

Новината е съобщена пред изданието от източници от руското външно министерство. Наскоро други руски представители са направили подобно разкритие.

През декември 2016 г. администрацията на Барак Обама изгони 35 руски дипломати и затвори два обекта на разузнаването на Русия. Мерките бяха отговор на предполагаемата руска намеса на американските избори.
Бившият президент на САЩ предприе действия срещу Москва, след като американското разузнаване обвини Русия в хакерски атаки срещу демократите.

Руският лидер Владимир Путин е повдигнал въпроса за санкциите на Обама по време на първата си среща с президента на САЩ Доналд Тръмп в Хамбург на 7 юли.

Руски дипломат е заявил пред "Известия", че като реципрочна мярка Москва може да изземе вила на американското правителство в северозападната част на Москва, както и американски склад в града.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Жалките путинофилски дежурни тролове, които за рублички дишат миризмата на вожда си Путлер , да престанат да плачат. Да си наместят противогазите / ако имат такива / и да внимават да не се задушат от любимата миризма на руския вожд.Но, търпете, другари!

13.07.2017 14:25:36

Анонимен

Българският „мързелив“ фашизъм Иван Петрински "На практика, комунистическите идеи и фашизмът намират видими допирни точки единствено в ония гнусни индивиди, които всячески и винаги търсят изгодата, келепира - независимо къде се намира и независимо колко човешки съдби трябва да се прегазят за да се сдобият с нея; в тия човекоподобни се преплитат комунизъм, фашизъм, волунтаризъм, кришнаизъм и всеки друг -изъм, за който се сетите - тяхната единствена цел е по-дебелият салам и по-топлият юрган . . . за да живеят винаги на гърба на другите."

13.07.2017 14:20:13

Анонимен

Това тъпо говедо по-долу няма ли да престане да се опитва да се изявява. Под всички статии, свързани с Русия сипе тъпи, некомпетентни, общи тролски щампи, които само дразнят непредубедения читател. Разбирам, че с това си изкарва прехраната, но тези които му плащат, толкова ли са закъсали за малко по-умни тролчета, че си хабят парите за такива глупендари.

12.07.2017 21:39:54

Анонимен

Изгонете всички чужди посланици.Затворете границите.Раздайте пушки на ватниците.Правете военни паради.Пейте песни за вожда Путин.Така Северна Русия ще се нареди до Северна Корея. Какво още чакате?

12.07.2017 17:03:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.