• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Азаров за новата военна доктрина на Украйна: Сбъдна се мечтата на Хитлер

Азаров за новата военна доктрина на Украйна: Сбъдна се мечтата на Хитлер

/КРОСС/ Украинското правителство ще продължи да развива темата с подготовката на война срещу Русия. Това каза бившият министър-председател на Украйна Микола Азаров, коментирайки новата военна доктрина на страната, в която Русия е определена като военен враг на Киев.
"Сбъдна се мечтата на Хитлер и други като него народите от руския свят да се насъскват един срещу друг. При цялата абсурдност, нереалност и непоследователност на тази доктрина, режимът в Киев ще продължи да  развива темата за подготовка на война с Русия", написа Азаров на страница си във Фейсбук.
Ако Украйна отприщи война срещу Русия, тя ще предизвика страдание на народите и в двете страни, смята политикът.
"Ако този престъпен режим с помощта на западните покровители все пак успее да отприщи тази война - може ли да я спечели? Колко жертви, страдания ще донесе това на нашите народи и всичко това само за да се удължи агонията на този режим, който днес ограбва нашия народ", пише Азаров и определя идеята като безумие.
"Страна с мизерни бюджет, със сриваща се икономика, с огромни дългове планира война срещу Русия. Това е типично безумие. Безумците могат да се доберат до властта - това го е имало в историята. Но наистина ли цялата страна се зарази с тази лудост?!", пита в заключение Азаров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Правителството на усрайна е фашистко!

06.09.2015 23:52:44

Анонимен

Абе оле ти идиот ли си или просто така от нямане какво да правиш пишеш глупости в следствие на жегата от вчера?

06.09.2015 16:18:33

оле

Русия е на колене само за 1-2 години. Това е немислимо в световната история. Не ми се мисли, ако Путин не бъде свален, в каква развалина ще се превърне цяла Русия за 4-5 години.

06.09.2015 15:26:39

оле

Азар-че - ама ела скъпи, на българското черонморие да видиш украинците - хубави коли, добро самочувствие. Според мен тази година е рекордна за украинските туристи в България. Руснаците нападнахте Крим, избихте огромно количество хора в Луганск и Донецк, разрушения, а в крайна сметка не постигнахте нищо. Сега виновен ви е Запада, Хитлер, Обама......Просто признайте си, че Путин се оказа слаб, ама много слаб лидер. Русия никога повече няма да бъде Велика сила.

06.09.2015 15:24:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.