• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Жаблянов: Корабите в Черно море няма да попречат на Русия да се защити

Жаблянов: Корабите в Черно море няма да попречат на Русия да се защити

/КРОСС/"Русия има достатъчно въоръжение. Въпросът е какво значение има това за България. Българският президент трябва да каже - Русия не е заплаха за нас. Защото няма смисъл да пълним Черно море с остарели кораби. Ние сме част от Североатлантическия пакт. България спокойно може да заяви на своите партньори, че не чувства заплаха от Руската федерация. България има исторически връзки с Русия, няма нужда да се превръщаме в една натъпкана с оръжие територия". Това коментира социалистът Валери Жаблянов в сутрешния блок на Нова телевизия по повод разполагането на натовски сили в българската акватория на Черно море.

"Няма как да разберете какво става в Черно море. Това знае министър Ненчев и сегашният служебен министър Янев. Това са хората, които са най-подробно запознати какво са подписвали и какво има в момента. Що се отнася до разгръщането на допълнителни въоръжени сили на териториите на съседни на Русия държави, и външния министър Лавров каза, че това показва напрежението между тях. България има традиционни исторически, добри отношения с Русия. Тя не представлява заплаха за нас. Ако Прибалтийските държави смятат, че всеки един момент може да бъдат нападнати, в България няма никакво напрежение", коментира на свой ред Жаблянов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И преди Крим западът се тръшкаше срещу Русия. Крим нищо не промени. Не могат да се уплашат българите, че Русия ще ги нападне. Тези учения се правят, за да се изкрънкат повече пари за производителите на оръжие. Просто бизнес с малко извиване на ръце.

22.02.2017 21:45:15

Анонимен

Абе,Жабаров! Жалък нещастнико! Загрижил си се за "велика"Русия."Малка България заплаха ли е за голяма Русия /твоята истинска Родина? Не те ли е срам, бе мизернико?Какво правите в нашата страна,изкуфели путиноиди? Черно море не е само руско море, не е само и българско С нас или без нас, НАТО ще охранява тази зона, за да няма втори Крим.

22.02.2017 15:03:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.