• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Приятели на Русия от цяла България се събраха край язовир "Копринка"

Приятели на Русия от цяла България се събраха край язовир "Копринка"

Казанлък /КРОСС/ Приятели на Русия от всички краища на България се събраха край язовир "Копринка" на XII-ия Национален събор на приятелите на Русия, организиран от Община Казанлък и Национално движение „Русофили" и Координационен съвет България-Русия. Официални гости на събитието бяха съветникът по култура при Посолството на Русия в България Кирил Рынза, полк. Виктор Авдеев, военен аташе при посолството на РФ в България, Сергей Сметюшенко, изпълнителен директор на Руския културно-информационен център, Никита Бондарев, представител на РИСИ-Москва.
Родният политически елит бе представен от Красимир Велчев от ГЕРБ, Петър Кънев от БСП лява България, лидер на „Атака" Волен Сидеров, председателя на градския съвет на БСП-София Калоян Паргов. Проф. Ангел Димов, първи пълномощник на Българския Комсомол, Александър Паунов, председател на Комунистическата партия на България, Симеон Симеонов, председател на Отечествения съюз, социологът проф. Михаил Мирчев, ген. Стоян Топалов, Крум Лазаров, Станка Шопова, Светлана Шаренкова и Светлана Бейдова също бяха сред официалните гости на събитието.
Точно в 13 часа на сцената се качи председателят на „Русофили" Николай Малинов.
„Скъпи приятели на Русия от всички краища на страната, всички ние пак сме тук", обърна се към множеството Малинов.
„Нека съборът да стане за всеки от нас място за емоционални и полезни срещи със съмишленици и приятели, за приятен отдих. Наред с това той, не се съмнявам, че ще подкрепи позициите на НД „Русофили" и преобладаващата част от българите по българо-руските отношения днес", каза той и добави, че с удоволствие приветства гостите, които представляват „различни партии и организации и са тук като приятели на Русия и руския народ.
Приветствие към гостите прочетоха и кметът на община Казанлък Галина Николова, съветникът по култура при Посолството на Русия в България Кирил Рынза, Никита Бондарев, Петър Кънев и Красимир Велчев, Волен Сидеров, Светлана Шаренкова и Ангел Димов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Потрясающе! Вся агентурка в сборе.

08.09.2015 15:29:44

Анонимен

Както е тръгнало, ще им е за последно, за душманите на Българщината !

05.09.2015 22:31:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.