• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Паси: С Русия трябва да се говори с огромно уважение и отлично въоръжение

Паси: С Русия трябва да се говори с огромно уважение и отлично въоръжение

/КРОСС/ Има едно правило в дипломацията, което трябва да бъде прилагано към Русия, специално към Русия и към други велики сили, но специално към Русия и специално в Черно море - с Русия трябва да се говори с огромно уважение и отлично въоръжение. Това коментира в предаването "Денят започва с Георги Любенов" бившият външен министър Соломон Паси. Украйна нямат и двете, допълни той.

Соломон Паси: Погледнете в Черноморския регион въоръжението на Русия - то е три пъти по-голямо отколкото въоръжението на Румъния, България и турция взети заедно. Това е огромната причина за нарастване на апетита на Русия в Черноморския регион и единственото лекарство срещу този апетит това е повече постоянно стационирано въоръжение на НАТО, на Запада, на ЕС в Черноморския басейн.

Той определи като "безсмислици" призивите за пращане на кораби в Азовско море.

Да изпратиш военни кораби, които няма да използваш, това се нарича блъф. С руснаците да се блъфира е напълно ненужно и контрапродуктивно, с тях трябва да се разговаря от положението на равнопоставеността. В момента Запада и Русия не са равнопоставени в Черноморския басейн и това, което ние спешно трябва да направим - нови черноморски бази на НАТО в Черноморския басейн, включително около Варна и Бургас.

Украйна има възможност да се реформира, вътре могат да се направят "феноменални" реформи, които обаче не текат, обясни Паси. Трябва да има ясен план за действие, категоричен е той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

БОКЛУК АМА МНОГО ГОЛЯМ

03.12.2018 08:29:22

Анонимен

До кога ще дават трибуна на този доказан извратеняк. Това абсолютно чучело е било министър на външните работи на България, Не срам, а ПОЗОР. И не той е виновен, медиите, които му дават достъп делят с него целия позор от неговите разсъждения.

03.12.2018 05:29:32

Анонимен

Паси ,защо не одиш да пасеш.Човек ,които не е българин и не милее за България .По добре да си мълчи,стига си лицимерил. Не те ле срам да се появаш.Само думите които каза а те са :че не ти пука за православието.Ако беше малко толерантен нямаше да приказваш глупости.Хаиде лицимер ходи и се скрии.

02.12.2018 23:39:42

Иван Андреев

Господин Паси това, което предлагате е окръжен бизнес. На нас ни трябва траен мир - неутралитет път посочен още в хода на първата световна война от учителят Бейнса - Дуно.

02.12.2018 13:20:47

Анонимен

Оф, Боже! Клоаката Паси пак изпълзя и ръси мозък. Скрий се, извратеняк и политически труп! Но като помисля той не е виновен, тъпите журнаглисти, които му търсят "капацитета" са виновни. Но когато и журнаглистиката е васал, това е нормално.

02.12.2018 13:16:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.