• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Президентът на Литва надмина украинските радикали

Президентът на Литва надмина украинските радикали

/КРОСС/ Президентът на Литва Дали Грибаускайте надмина и най-крайните украински радикали в провокационните си изказвания по адрес на Русия.  "Екстремистките заявления на Грибаускайте затрудняват уреждането на кризата в Украйна. Това заяви официалният представител на МВнР на Русия Александър Лукашевич, съобщи ТАСС.

В интервю за местна радиостанция Грибаускайте нарекла Русия в контекста на украинските събития „терористична държава". Тя призовала към пълна подкрепа на сегашния украински режим, в това число и военна.

„Здравомислещите политици на мнозинството страни, които не се опитват да харесат на маргиналите, а действително са обезпокоени от ситуацията в Украйна и положението на обстановката в Европа и света, се ръководят от друг, отговорен подход", подчерта дипломатът.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е, нали виждате че е блондинка....

21.11.2014 15:43:22

Красимир

Тази като е толкова ербап, що не хване автомата и да хукне да налага прозападната еврогейска и хамериканска демокрация или ще се крие зад дебели железобетонни стени пък плебса ще воюва. Всички еврогейски политици с някои изключения са марионетки в ръцете на ФАЩ. Но нещата започват да се избистрят. Те и наште "политици" ако се видят от страни как тъпо изглеждат, звучат и правят по всички направления ще се замислят но те са ампутирани да могат да мислят. Вижте най-скандалното назначение в МО Осман Исмаилов (ама той бил страхотен професионалист). Да бе страхотен е, тъй като познава разположението на Българската граница само по контролно - пропусквателните пунктове. А другите неща от рода на военната география, стратегически направления и тям подобни на дали ги е чувал.

21.11.2014 11:19:05

Анонимен

Няма нищо общо с действителността

21.11.2014 10:13:56

Анонимен

Кравата е права само за едно - винаги има и друга гледна точка. Тъпото е, че подобни на госпожата политици - еднодневки идват в живата ни, осират го за дълго и след това изчезват. И после минават години докато махалото се върне в равновесно положение.

21.11.2014 09:47:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.