• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Арабският свят се насочва към Русия и обръща гръб на Запада

Арабският свят се насочва към Русия и обръща гръб на Запада

/КРОСС/Арабските страни постепенно "се обръщат към Русия", засилвайки сътрудничеството си с нея и обръщат гръб на западните си партньори. Това каза днес на пресконференция в "РИА Новости" главният мюфтия на Сирия Ахмад Бадреддин Хасун.

"Египет вече направи много важна стратегическа стъпка - той се обърна към Русия. Мисля, че и Тунис, и Алжир, и другите арабски държави ще тръгнат по този път, тъй като стратегическите отношения с Русия са много важни. Русия уважава нашия суверенитет и нашата свобода на словото, а също и нашите права. Руската Федерация не се опитва да налага нищо на никого "- каза Хасун.

"Тази справедливост се противопоставя на несправедливостта от страна на Запада" - добави Хасун.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коментар на мизерник, щракащ по клавиатурата без грам мозък и култура ( поне от коментара не личи). Убеден съм, че и руснаците използват различни събития и изказвания за пропагандни цели, точно както и всички други. На руснаците, обаче, име е много по-лесно да изглеждат убедително, понеже не са толкова лицемерни и агресивни, колкото останалите, особено САЩ. А ти нещастник, можеш да вярваш на когото си искаш, но си избрал да вярваш на Джен Псаки, понеже тя е символ на компетентността, информираността и обективността.

31.10.2014 11:21:19

Анонимен

Мизерник, скрил се в подземията на минарето, без телефон и комуникация, но много осведомен от ...РИА Новости, че катуните от Алжир и Тунис зарязвали ...Запада ! Само глупости и лъжи..., на руснаците, де !

31.10.2014 10:31:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.