• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

МВнР на ДНР: Холандия укрива информация, доказваща липсата на вина на РФ и ДНР за трагедията с малайзийския Боинг

МВнР на ДНР: Холандия укрива информация, доказваща липсата на вина на РФ и ДНР за трагедията с малайзийския Боинг

/КРОСС/ Отказът на Холандия да разсекрети информацията за катастрофата на малайзийския Боинг в Донбас е опит да се прикрият реалните факти, доказващи липсата на вина на Русия и ДНР за катастрофата, заяви пред РИА Новости представителят на министерството на външните работи на ДНР Александър Кофман.

Полет МН17 от Амстердам до Куала Лумпур катастрофира на 17 юли 2014 г. в Донецка област в Украйна. В трагедията загинаха всички 298 души, намиращи се на борда на самолета. Русия призова всички страни, участващи в разследването, да оповестят данните за катастрофата. В четвъртък обаче, Холандия отказа да разсекрети документите.

„Ние и Русия сме заинтересовани от прозрачното и честно разследване и, ако виждаме, че изкривяват или прикриват факти, това предизвиква безпокойство. Мисля, че Холандия просто се опитва да укрие информация, която може да докаже липсата на вина на Русия и ДНР, което не е изгодно за САЩ“, отбеляза Кофман.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Русия ли

... Страната на лъжите.

13.08.2015 23:06:03

Анонимен

Умник а ако се поразровиш в нета ще прочетеш малко по различна истина от "признатата" от Горбачов. Избитите са дело на украинци.

13.08.2015 18:50:07

Анонимен

Спомнете си престъплението на руснаците в Катинската гота , през Втората Световна ,когато бяха избити 22 000 поляци интелектуалци и военни.Кога си признаха за това престъпление ,когато Горбачов си призна за това ! И сега е същото СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА !

13.08.2015 17:53:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.