• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ларуш: Центъра на света са Русия и Китай, а САЩ е „системна грешка“

Ларуш: Центъра на света са Русия и Китай, а САЩ е „системна грешка“

/КРОСС/ Линдън Ларуш, бивш кандидат за президент на САЩ, през 80-те аргументирал, от гледна точка на физиката, неизбежен срив на „фалшивата" икономика в САЩ.

Той подчерта, че за разлика от безумието на Обама, който заявил на форума Г-20, че Съединените щати са „единствената свръхдържава в света", бъдещето на планетата не е свързано с Европа или САЩ. САЩ всъщност е „системен провал" и, като резултат, централните точки на света са в Китай и Русия. Отношенията между Русия и Китай в момента са от решаващо значение.

С всеки изминал ден положението в САЩ става по-лошо. Републиканците не са спасение. В действителност, републиканците са станали аналог на Хитлер. Демократите също не са по-добро. Те нямат ядро, а просто си отиват с потока, те не са в състояние да се справят с проблема на Републиканската партия.

Никой в САЩ не гледа реалността пред която са изправени обикновените хора. Те всички са мошеници. А гражданите са глупави. Народите на Русия и Китай, другите народи на страните от БРИКС и другите страни в Южна Америка и на други места - като Аржентина и Египет - се борят за нов световен икономически ред, което свидетелства форума на АТИС в Пекин и на срещата БРИКС в Австралия преди срещата на Г-20. Съединените американски щати, под управление на един агент на финансовата олигархия Обама, както и останалите членове на Г-7 бандата, се опитват да унищожат това, за което Русия и Китай се борят.

Миналата седмица в Пекин, Китай и Русия продължиха да създават импулс за нова планетарна система, предназначена да служи на интересите и взаимна изгода за всички народи, въз основа на икономическото развитие и овладяване на законите на Вселената, както е определено от Кеплер, за благото на човечеството.

Срещата БРИКС в Австралия, продължи този процес, петте основни страни обсъдиха напредъка на нещата относно създаването на банка на BRICS и споразуменията CRA.
За разлика от Обама, Камерън и други лидери на страните от Г-7, които се опитват да унищожат Русия и Китай, като основни пречки за продължаване на имперско управление, народите БРИКС възнамеряват да създадат свят на базата на развитието, една от основните движещи сили, на което е китайската лунна програма.

Вместо да се присъединят към политиката на БРИКС, Обама и Камерън, в частност, опитали да използват срещата на Г-20 за да сплашат Путин, защото Русия под негово ръководство отказа да капитулира пред нацисткия преврат в Украйна, изпълнен от ЕС и САЩ.

В глутницата, която атакува Путин е и германският канцлер Ангела Меркел. Нейната политика преследва анти-руската политика, срещу реалните интереси на самата Германия. Това е една от най-големите заплахи за Европа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

а сега честито на всички българи газ ще има под юргана

03.12.2014 17:01:08

Анонимен

От цялата статия, само един единствен но удобен цитат е на Ларуш... При това със сигурност изваден от контекста... Останалата част от статията е писана от последователите на Ротшилд, който изнесе финансовия си център в Китай... (Както знаете в САЩ е Рокфелер)... Русия пък, е само един суровинен придатък към китайската доктрина на Ротшилд... Цялата статия си е една стъкмистика на лилипутите.., без да си дават сметка, че техните желания не влизат в плановете на Ротшилд...

28.11.2014 19:55:11

Мино Сотиров

Линдан Ларуш е един честен и просветен Човек,който никога няма да стане президент на САЩ.Заслужава адмирации за смелостта за публичния изказ на истината.Дано не му запушат устата.За съжаление купените "медии" никога няма да дадът гласност на тази статия.Жалко. Все пак има светлина в тунела, щом такива статии въпреки всичко достигат до нас.

25.11.2014 18:57:10

Анонимен

Ами този тип вижда накъде отива САЩ!Това е!Не го прави от някакво човеколюбие НО ...... усеща вятъра.

24.11.2014 18:34:54

Анонимен

http://pal.bg/?ref=43f3bibe02

24.11.2014 17:41:00

Анонимен

Сибирските проклетници може и да вървят на майната си, но истината ще си остане.рано или късно ще я видят и тези, на които никак не им се иска да прогледнат.

24.11.2014 14:36:01

Анонимен

Ако в. "Россия сегодня" беше потвърдила всичко това - да, ще повярвам, но като знам колко гадни и лъжливи Руски Тролове се изявяват по ношите сайтове - Хич не ви вярвам ! Знам, че сте измамници, мошеници, крадци, убийци - унищожили десетки милиони мирни граждани и пренесли "опита" си из цяла Източна Европа ! Та за какво да си говорим и убеждаваме - Я, ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ, СИБИРСКИ ПРОКЛЕТНИЦИ !!!

24.11.2014 14:18:26

Красимир

Нищо случайно няма под слънцето. "Миналата седмица в Пекин, Китай и Русия продължиха да създават импулс за нова планетарна система, предназначена да служи на интересите и взаимна изгода за всички народи, въз основа на икономическото развитие и овладяване на законите на Вселената, както е определено от Кеплер, за благото на човечеството." Вижте какво е казал човека, и не го е казал случайно. Размърдайте си мозъците и не четете само глупостите които и обливат денонощно. Много неща има, които потвърждават тези думи. Линкове няма да давам потърсете сами.

24.11.2014 13:27:57

Анонимен

Сега моля всички облажили се с доларчета да почнат коментарите - Рубладжия, Путинофил, Русофил, Платен.. Аз съм първи. Този Смахнат Дърт Рубладжия не знае на кой свят се намира !!! Смърт за Русия и Путин и Православието ! Да живее USA, Долара и Новия Световен Ред на Буш !! Смърт за всички, които са против нашата демокрация ! Ако сте против нашия вид демокрация, ще станете като в Украйна.

24.11.2014 12:36:18

Анонимен

Този Дърт Рубладжия беше кандидат за Президент на ...ЕТ/ едноличен търговец/, но не стана, защото не беше набрал уставния капитал ! Сега, изглежда е заработил, но явно е поизкукуригал ?!

24.11.2014 11:50:20

Анонимен

Този Дърт Рубладжия беше кандидат за Президент на ...ЕТ/ едноличен търговец/, но не стана, защото не беше набрал уставния капитал ! Сега, изглежда е заработил, но явно е поизкукуригал ?!

24.11.2014 11:50:07

Анонимен

А по скоро да потънат преди да са ни повлекли и назе

24.11.2014 10:05:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.