• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Дай Боже, Русия никога да не стане наш враг

Дай Боже, Русия никога да не стане наш враг

/КРОСС/ Нелепо ще е да се изпокараме с Москва заради НАТО, България трябва да обяви неутралитет

Не, няма да ви агитирам за съветска власт. Само ще кажа, че когато малка и немощна България си прави врагове, хубаво е те да не са руснаци. Американците могат и да ни изсипят десетки килотона бомби отгоре, но като си изпразнят резервоарите ще си отлетят обратно зад океана. Докато, ако се изпокараме с Русия заради НАТО, това може да докара летален изход за държавата ни.

Последната българска държава се е родила благодарение на руската имперска политика и ако някои от нас още не разбират защо трябва да сме благодарни за това, в интерес на националната ни сигурност и суверенитет е да ги накараме да млъкнат. А не удобно да им раздаваме ефир и пиарски да ги обслужваме. Който не ще да живее у нас и чувствал, че Англия му е дом - да си бие камшика и айде. Айде - да му не виждаме очите повече отсам границата. От предатели и родоотстъпници ни се гади вече.

Прашасал правителствен доклад от средата на миналата година бе пляснат насред нищото в средата на септември на депутатските банки и разбуни държавата. А в него четем и не вярваме на очите си - Русия е изкарана враг №1 на България. Не само на нас, но и на цяла Европа. Да, естествено, написаното е прекарано през военната доктрина на НАТО, звучи не по врат, а по шия, но най-вече от него лъха на вехто, на чистопробно чиновническо скодоумие. В есента на 2017 г. антируските дитирамби звучат нелепо, чуйте какво говорят напоследък и ръководителят на ЕК Жан Клод Юнкер, и германският канцлер Ангела Меркел. Говорят за сближаване с Русия. Спряха да обиждат и неглижират руския президент Владимир Путин. В Европа изобщо още е жив споменът от победоносния ход на Червената армия и там умеят да скланят глава пред победителя.

Докато САЩ се чувстват неуязвими и не признават поражението. И пускат мухите в полираните и недообразовани глави на нашенските десни „лидерчета" и ето как ще изядем шамарите заради тях. Отколе нашите чиновници обичат да преписват дословно чужди военни доктрини и да ни вкарват във войни с не когото трябва. На тях, безименните автори на тази поредна правителствена фъшкия, пак ще им се размине. Никой не им знае имената, никой няма и да ги научи. Те пак някак си ще минат между капките на справедливия народен гняв, сухи и невинни като бели лястовички. Те пишат глупостите, а нас и децата ни ще ни посипват шрапнелите на тяхното държавническо скудоумие.

Ако не дай боже, НАТО не се разпадне в скоро време и САЩ най-накрая не мирясат. Истината е, че САЩ загуби мача срещу Русия в Близкия изток - руснаците сплескаха тяхното чудовищно творение ИДИЛ, но отказват да си признаят. Затова и не куртолисват, а продължават с дислокациите на терористични единици, само спецслужбите знаят къде. Русия размаза ИДИЛ за облекчение на цялата европейска и световна общественост. Триумфални аплаузи и медийни фанфари за Русия обаче нямаше. Добре че ползваме чужди езици, та да разберем за победата им над ИДИЛ. Малко преди братушките окончателно да им разнесат костите из пустинята

- в края на август, дори имаше теч на секретни данни, че САЩ спешно са евакуирали огромната част от главатарите от ИДИЛ от района на Дейр ез-Зор в Сирия. САЩ явно планират да използват терористите, повечето от които са преминали през американски курсове по тактика в различни части на света, за провеждане на терористични атаки и формиране на терористични групи. Интересно сега за къде ги готвят тези главорези?

САЩ позорно загубиха, но продължават да реорганизират военните си сили и средства и да ги дислоцират в ключови територии срещу Русия. САЩ отричат победата над ИДИЛ, ИДИЛ била само... отслабена Това чухме от американски експерти в предаването „Вечер със Соловьов" по канала „Россия Г. Нагли, ама нагли американците - до последно.

Така звучат американците, но я си представете - те наистина предислоцират въоръжените си сили, наред с терористите си. срещу Русия. И войната продължава. Нашата територия е част от техния план - у нас има натовски бази, от които ще се водят не отбранителни, а нападателни действия. Не слушайте брътвежите на платените им клакьори, че НАТО щяла да ни пази. Как ще ни опази НАТО, никой от тези американски мекерета не може да обясни. Защото няма как НАТО да се противопостави ефективно няма такова условие в договора ни  с тази организация. Не това е и целта очевидно.

Наскоро американците обявиха на глас целта си: искаме целите Балкани, изцепи се американският вицепрезидент Майк Пенс в Подгорица на 30 август т.г.

НАТО особено „бързаше" да приеме Черна гора. Нейното влизане имаше критично значение, защото така пактът затвори Адриатическо море и на практика си осигури абсолютно доминиране в този регион. Но изтърваха Турция.

САЩ изтърваха турците, понеже се полакомиха да им разбият държавата и да подкрепят формирането на нова държава - независим Кюрдистан. Вероятно надявайки се това да им осигури лидираща роля в района. Контрол върху новите газови трасета и търговски коридори, контрол върху новия световен ред. Ама нещо все не им достига, знание ли, опит ли, акъл ли. Като нашенския Бай Ганьо и американецът все гони келепиреца.

И накрая САЩ и НАТО изтърваха Босфора - Дарданелите паднаха още при посещението на Владимир Путин в Атон преди 3 години. Турция хем е в НАТО, хем вместо ПРО-то, ще разположат руската отбранителна система С-400 и при това ще си платят. Не може да му се отрече на турския президент Ердоган, че умее да дразни до смърт. И американският чу колега този път няма на кого да се развика - уволнен си!

За едната Черна гора на Адриатика сега хомосексуалната армия ще бъде натирена и обезвредена. Проблемът е, че това обезвреждане ще се осъществи на наша територия включително и това е крайно опасно за нас. Затова овреме трябва да се отдръпнем от този сатанински съюз, в който имаме незавидна роля на жертвения ага в харема, който ще бъде заклан, в мига, в който свърши работата. Целта им у нас бе да си заплюят нашето късче земя, да разположат натовски бази, при това - безплатно, като подло противопоставят българите на кръвните им братя и освободители - руснаците. Та нали затова първата задача, която обяви американският посланик у нас Ерик Рубин бе да се пребори с естествената ни русофилия. Точно обратното се получава, фондация „Америка за България" напразно си хвърля парите по нашето образование.

Нека да помислим - какво би станало, ако ние продължаваме да играем по натовската свирка. Ако настане война и от нашата територия започнат военни операции срещу Русия. Ония сбърканяци под американския флаг пак ще загубят войната, в това няма никакво съмнение, но разрухата от техните скудоумни усилия остава за нас. След тях поне 100 години ни трябват, за да възстановим държавата си и благосъстоянието на народа до нивата от 80-те години на миналия век.

Нищо чудно ние, като техни сателити, да се окажем в разорена, обезобразена и най-важното - съкратена на 1/4 държава. Защото след Голямата война никой от Великите сили няма да ни иска ни за съсед, ни за съюзник.

Нашата вродена подлост и предателство станаха пословични. Никой не държи предателите живи, след като ги използва. 

Някой в това мижаво и посредствено българско правителство като пише и подписва подобни доклади, идентифициращи Русия като враг, мисли ли за възможната развръзка. Мисли ли за план А, за план Б, за лошия сценарий за нас, българите.

Някой мисли ли какво би станало ако България пак е в ролята на предателя, как това ще се отрази на държавната ни граница.

Дали пък този път всички Велики сили няма да се договорят България да се разпокъса и сведе до едно по-голямшко село, че да им мирне и на тях главата.

„Това никой да не мисли за последствията от некадърното управлението на България е нарочно направено. Някъде в началото на нулевите години царското правителство

премахна със закон личната отговорност на министри и висши държавни чиновници. И безобразията ни зариха и нас, и цялата ни държава. Повлякоха ни в поредната национална катастрофа, без дори пушка да е пукнала в Балкана. Затова и престъпниците овладяха държавата.

Само за министър няма затвор днес. Депутатите ги съдят, но не и министрите - забележете! 

Най-идиоти в цялата тази словесна вакханалия срещу Русия са „десните". Ако не броим странната двойствена позиция на ВМРО. Десните сглобиха нов тезис срещу Русия - Борисов бил като Путин. Де да беше, де да беше! Единият - велик син на нацията си, разпознаваем, уважаван и обичан по света политик, а другият - никому неизвестен регионален слуга на кофти господари. Разлика, не просто съществена, а очебийна. Но десните стратези са направо извън релси от надигащото се народно недоволство от НАТО, базите му у нас и безсрамния слугинаж пред Европа, НАТО и лично гологъзене пред САЩ.

Народът масово си иска Русия - това е истината. А с, меко казано, нелюбезния си тон към Москва прекаляваме. Осъзнаваме ли, че така повече не може да продължаваме? Не за друго, ами защото последствията за нас ще са ужасяващи.

Неутралитетът е наистина възможен. Само че затова се искат мъже като унгареца Виктор Орбан. Който си остава евроинтегриран, но строи в същото време разширението на АЕЦ „Пакш" с руска ядрена технология с над 10 млрд. евро руски инвестиции и пет пари не дава за хилавия вой на еврочиновниците.

България трябва спешно да излезе от НАТО и да обяви неутралитет. И вместо да ми вадите от десет кладенеца вода, опитайте се да помислите трезво върху посоката и силата на ветровете, които се носят над главите на всички ни. Опитайте се да не забравяте за ислямизираща се Турция - нищо, че Ердоган реши да вземе руската отбранителната система С-400 на своя територия. САЩ побързаха да го заплашат със санкции - смях, смях и срам за днешната американска администрация! Срам и за нашите тъпаци, които им слугуват и се уреждат с власт и пари. За наша сметка. Срам и за нас, че продължаваме да ги търпим, а не ги разринем и тях, и бунището, в което превърнаха Министерския съвет на България.

Източник: Нора Стоичкова,  в. "Уикенд"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Владимир

Анонимен си защо-то си турска мааша. Какво те отхапа агресивната Русийка? Половин глава-да, ма бъди щастлив че имаш втората половина да можеш да пишеш глупости.

26.09.2017 11:03:32

Легитимен

Иванчо-Хаджипенчовци!

26.09.2017 10:25:55

Анонимен

много се е объркал долния.

24.09.2017 18:20:33

Анонимен

НОРА ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ ТЯ ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА АИШЕ.

24.09.2017 17:36:03

Анонимен

И защото води медийна война с България и ЕС.

24.09.2017 11:03:57

Анонимен

Защото е агресорганизирана

24.09.2017 11:01:29

Легитимен

Защо плюете госпожа Стоичкова? Защо мразите Русия, иванчовцихаджипенчовци?! А? Откога сте залюбили западняците? От 1396-ли? Турция ли ви е приятел #1 ? Англия, Германия или Франция ли, които 500 години само ви помагаха да сте вилайет на приятел #1

24.09.2017 10:43:15

Анонимен

ЕХ НОРО ПРОДАЖНА КОЛКО СИ ТЪПА И УЧАСТНИЧКА В ОМРАЗАТА КЪМ РУСИЯ

23.09.2017 22:40:07

Анонимен

КАК ТЕЗИ ИЗРОДИ ЩЕ ПРИЗНАЯТ.ТЕ ОКУПИРАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ1944Г.И ГО НАРЕКОХА ОСВОБОЖДЕНИЕ.ТОВА Е НЯКАКВА САТАНИНСКА ПОРОДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

23.09.2017 22:38:06

Анонимен

ТА ТЯ ВЕЧЕ НИ Е ВРАГ, АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА ТЯ ВОДИ МЕДИЙНА ВОЙНА ОТ 2-3 ГОДИНИ.И ИСКАШ ДА ГИ УВАЖАВАМЕ.НИКОГА.МЕСИ СЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ВИНАГИ.Помагаме Русия да не се намеси на изборите в Германия

23.09.2017 20:07:07

Анонимен

И НА КПСС И РУСКАТА ГУБЕРНИЯ

23.09.2017 17:34:51

Още една служителка на СССР.

23.09.2017 11:45:02

Анонимен

СВЕТА Е ПРОМЕНЕН, ДРУГАРКО И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ.ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ВИЖДАШ СВЕТА КАТО ЦЯЛО, А НЕ САМО ОКОЛО ОРБИТАТА РУСИЯ.В СВЕТА ИМА МНОГО РАЗВИТИ СТРАНИ КОИТО НЯМА ЛОШО ДА СЛЕДВАМЕ ТЕХНИЯ ПРИМЕР.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАСАЖДАТЕ МНЕНИЯ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НАМРАЗВАМЕ РУСИЯ

23.09.2017 10:42:13

Анонимен

ДРУГАРКО В ТОЗИ СВЯТ СЪЩЕСТВУВАТ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОСВЕН ВАЩТА РУСИЯ.ИЗЛЕЗ ОТ ЗАДНИКА НА РУСИЯ

23.09.2017 10:35:40

Анонимен

Да обичаш Русия без условно е жалко и предателство спрямо България. Даже в Беларусия са по-наясно какво е да си в сянката на големия брат

23.09.2017 09:09:40

Анонимен

Тук са налазили руски идиоти които обичат повече русия от България

23.09.2017 09:07:15

Анонимен

Вън от Нато, докато не е станало късно. Има много хубави държави в Европа, които не са в НАТО и можем да следваме техния пример. Да се зъбим на Русия, най-силната военна сила в непосредствена близост до нас, за да угодим на чужди интереси и то без да сме предизвикани от същата с нещо, е меко казано идоитизъм.

23.09.2017 00:15:41

Анонимен

Ами браво, голямо браво! Верен и точен анализ. Въпросът е къде са се скрили като мишки Обединените Патриоти? Траят си и осребряват присъствието си във властта!

22.09.2017 20:46:16

Анонимен

Не прочетох нещо невярно в статията! Авторката няма да я коментирам, като знам към коя малоумна партия принадлежи, но това не значи, че което е написала не е самата истина.

22.09.2017 13:01:18

Анонимен

Хайде авторът на съчинението да направи крачка напред.

22.09.2017 12:10:01

Анонимен

Тази госпожа пише доста полуистини, а дори и някои истини, добре облечени в типичния за АГИТПРОП-а на КПСС стил. Липсва и елегантния и фин стил на днешните руски коментатори. Може да зариби 80 годишните дядки и бабки от БКП (БСП). Наиистина на България ѝ липсва държавник от ранга на Путин, но такива сме си ние българите - е.ливи, крадливи и... безкрайно завистливи!

22.09.2017 11:59:42

Анонимен

Патко продажна, Русия винаги е била наш враг, а такива отрепки като теб им слугуват на окупираната от Русия Българска територия, за да преживяват добре на гърба на народа ни! Ще получиш и ти възмездия изменничке !

22.09.2017 11:58:01

бг

Тя винаги е била и е. http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/nikola-grigorov-s-taen-dogovor-ferdinand-postiga-nezavisimostta-ot-turtsiya-no-dobrovolno-ya-predava-na-rusiya

22.09.2017 11:26:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.