• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предложените американски санкции срещу Русия са "тъжни новини"

Предложените американски санкции срещу Русия са "тъжни новини"

/КРОСС/ Предложените американски санкции срещу Русия са изключително неприятелско действие, обяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

"Отношението към този закон ще бъде формирано на основата на цялостен анализ, а решението как да реагираме със сигурност ще бъде взето от държавния глава - президента Владимир Путин", посочи Песков в конферентен разговор с журналисти. "Можем да кажем, че това са много тъжни новини от гледна точка на отношенията между Русия и САЩ и тяхното бъдещо развитие", допълни говорителят. Той определи планираните мерки като разочароващи за международното право и международните търговски отношения. Песков допълни, че засега Москва изчаква проектозаконът в САЩ да влезе в сила, преди да реши как да му противодейства.

Във вторник членовете на Камарата на представителите в Конгреса гласуваха в подкрепа на допълнителни санкции на Северна Корея и Русия. Предстои Сенатът да гласува по ограничителните мерки, а след това държавният глава Доналд Тръмп трябва или подпише закона, или да му наложи вето. Белият дом обяви, че разглежда мерките.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ХАХАХА САЩ били неоспорим световен лидер.В каква ? В надуването на балони ли?Може ли една държава да претендира за величие когато поданни на фед.стат. за 2017г .подалите молби за купони за храна са 70 млн. -1/4 от населението, одобрените са 55 млн.щото държавата не може да отдели пари.Хората без здравни осигуровки и без досътп до лекар -102 млн.души -1/3 от населението, в същото време всеки трети американец не е зает в иконтомиката е.безработен.В същото време една шайка олигархо мафиоти от 1 % държата цялата държава печатница на долари и надуване на балони.Само че тази шайка днес е като комарджия изгубил вскичко на покер и с едно залагане се мъчи да върве поне частичка от изгубеното.Късно е либе за китка.

28.07.2017 12:39:53

до последния Анонимен

Явно не са ви много годините или пък сте яко закърмен с парите и благата на българите, Но след ВСВ/втората световна война/ водени от мерака за световна доминация СССР с нашите пари върлуваше и мърсуваше по света, създавайки с лъжите си разни омразни режими! Затова са тези конфликти, - би ли отговорил на следното !!! : Посочи една страна, която е била приятел и съюзник на СССР и Русия, и днес е ДОБРЕ, и ЕДНА страна, която е била и е приятел и съюзник на САЩ и е ...ЗЛЕ !!! Чакам отговора ви !

28.07.2017 10:28:04

Анонимен

До последният анонимен. Да във висок процент сте прав, но виждате ли , какви ги надробиха в северна Африка, близкият изток в последните години и по света преди това. Всичко което имат и могат, ако не го използват за добро по добре е и тях да ги няма.

28.07.2017 08:04:52

Анонимен

САЩ са неоспорим световен технологичен, икономически и венен лидер! Русия е мизерна и бедстваща развалина,чиято пропаганда неуморно лъже и заблуждава четящите изявленията й! Руснаците преобладаващо са АЛКОХОЛИЗИРАНИ СКОТОВЕ...!

27.07.2017 19:27:30

Анонимен

САЩ са неоспорим световен технологичен, икономически и венен лидер! Русия е мизерна и бедстваща развалина,чиято пропаганда неуморно лъже и заблуждава четящите изявленията й! Руснаците преобладаващо са АЛКОХОЛИЗИРАНИ СКОТОВЕ...!

27.07.2017 19:27:23

Анонимен

Силата в печатницата на долари не може да е без край.

27.07.2017 13:42:11

Анонимен

Айде няма нужда от големи букви.

27.07.2017 10:09:46

Анонимен

По чия свирка., на РУСНАЦИТЕ ЛИ? АЙДЕ НЕМАЛКО НУЖДА.САМО СИ НАПРАВИ СПРАВКА КОИ СА ЗА РУСИЯ.

27.07.2017 10:01:19

Анонимен

САЩ не се умориха ежедневно да раздават санкции на неудобни държави, които не им играят по свирката. Подведени от мита за своята "изключителност" и правота от последна инстанция си позволяват да се бъркат във вътрешните дела на всички останали държави, с което съвсем заслужено се превръщат в най-мразената държава в света. Зад лицемерната фасада се крие едно - желание за световна доминация, всеобхватен контрол над народи и ресурси.

27.07.2017 09:37:25

Анонимен

САЩ не могат да разберат, като капризно дете, че това, което искат, е невъзможно.

26.07.2017 23:25:08

Анонимен

ЧЕТВЪРТИТ И ОЩЕ КАК.ВСЕ НЯКОГА ИГРАТА ЗАПОЧВА ДА ИЗМОРЯВА

26.07.2017 22:36:09

Анонимен

Руснаците май ще усетят четвъртития! Все се правят, че за тях не се отнасят предупрежденията на останалите с много по-мощни икономики, че това ги прави по-силни, дори могъщи, но като нищо могат да свършат като "могъщия" СССР! Дай боже да им се случи и приключат веднаж и завинаги, тези омразни сволочьи!

26.07.2017 20:57:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.