• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Пушков: Решението на Германия да постави Русия в списъка със заплахи показва политиката на Меркел на подчинение на САЩ

Пушков: Решението на Германия да постави Русия в списъка със заплахи показва политиката на Меркел на подчинение на САЩ

/КРОСС/ Председателят на комисията по международни въпроси към Държавната дума на Русия Алексей Пушков смята, че включването на Русия в списъка с десетте най-опасни заплахи за Германия демонстрира, че немското ръководство е ориентирано към подчинение на администрацията на американския президент Барак Обама, предаде ТАСС.

„Решението на правителството на ФРГ да обяви Русия за „противник“ на Германия отразява линията на Меркел за подчинение на ФРГ на администрацията на Обама, а не истинското положение на нещата“, написа политикът в микроблога си в „Туитър“.

По-рано в неделя немското издание Die Welt съобщи, че министерството на отбраната на ФРГ е определило Русия в така наречената „Бяла книга“ за една от най-сериозните заплахи за страната.

Според днешното германско правителство, Русия „вече не е партньор, а се е превърнала в съперник“.

„Русия поставя под въпрос създаването след Студената война на европейски световен ред“ и „размива границата между войната и мира“, цитира изданието част от проекта „Бялата книга“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ти нямаш българско, а руско самосъзнание.

07.06.2016 00:10:47

Анонимен

Да поделили Полша ,но това са били други времена. Имаи напредвид ,че поляците владееха и потискаха руснаците в Украйна.После руснаците се върнаха територията.Тавариш Ленин пак отстъпи и така.Тои беше хитър предател както Горбачов, но без душа. Затова ,че руснаците имаха зъб на поляците.Поляците в вековете често са играли курвачка на руснаците.Прочети и ще ти огрее. А Крим тои си е руски .За там само ако не си българин може да пишеш глупости.Защото ти какво искаш нашите българи сега да се трепат ли и да нямат дом и да мезерстват?Стига ,че нашето правителсво не прави нищо за превличането и даване на граждантсво .Така нямаме право да мислим така .Особено ,които има българско самосъзнание.

06.06.2016 23:04:19

Добрите партньорски отношения между Русия и Германия навремето доведе до подялбата на Полша. Не виждам по-голяма провокация от окупирането и заграбването на Кримския полуостров.

06.06.2016 18:24:00

Анонимен

Светът, къде по-бързо, къде по - бавно, но със сигурност върви към война. Решението на МО на Германия, да обяви Русия за една от главните опасности за Германия, е явно и много тревожно доказателство за това. Мирът в Европа се крепи на добрите партньорски отношения между Русия и Германия. Франция може да предотврати подобен развой на събитията, ако реши да се противопостави на диктата на САЩ. Русия не би могла с конвенционални средства да се справи с провокационните набези военната машина на САЩ и НАТО, което прави играта на нерви много опасна.

06.06.2016 13:07:39

Анонимен

Първо ти трябва да отидеш на боклука, боклук...

06.06.2016 11:34:01

Анонимен

Русия - на сметището, заедно с всичките си марионетки!

06.06.2016 10:25:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.