• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Путин коментира предложението на Тръмп, Русия да се върне в Г-8

Путин коментира предложението на Тръмп, Русия да се върне в Г-8

/КРОСС/„Що се касае за връщането на Русия във формата Г- 8, ние не сме го напускали. Колегите от запада сами се отказаха да идват в Русия по свои съображения. Но моля нека да заповядат у нас, ние ще се радваме да дойдат в Москва" - така руският президент Владимир Путин коментира пред медиите предложението на държавния глава на съединените щати Доналд Тръмп , Русия отново да влезе във формата Г-8.


Изказването на Путин, беше по време на пресконференция между срещите на високо равнище в с представителите на страните членки на ШОС.


Той подчерта, че страните членки на Шанхайската организация за сътрудничество по възможности за покупателна способност многократно превишават възможностите на Международния валутен фонд.
Припомняме, че вчера по време на срещата на върха на осмицата, Тръмп предложи Русия отново да влезе в съставът й , малко по- късно предложението беше подкрепено и от италианския премиер Джузепе Конти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А а пич какво правила Москва ти вред ли си.Ти каквото чуеш и или си някъкъв тъп галош.Тази държава не се намесва във вътрешните работи на никоя държава.За да десталибилизира демокрацията ,всички строиша са просто една илюзия и измислица.А що се отнася за за тези Г-7 са водили войни и са намесвнали навсякъде във всички независими държави. Казваш ,че не си българин и няма да пиша срещу теб.За други които те се определят за българи и им простено .Но ако е българин няма оправдание или нещо не вред със главния мозък.

10.06.2018 11:26:37

Анонимен

Лидерите на Г-7 призоваха Русия да спре да дестабилизира демокрациите и предупредиха, че са готови да засилят санкциите срещу Москва ПЪК ВИЕ СИ ПИШЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ

10.06.2018 10:55:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.