• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кремъл: Наша работа е къде си разполагаме ракетите

Кремъл: Наша работа е къде си разполагаме ракетите

/КРОСС/ Суверенно право на Русия е да реши къде да разполага военните си ресурси на своята собствена територия. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, коментирайки информациите, че Русия е разположила балистични ракети "Искандер" в анклава Калининград, като тези ракети могат да пренасят ядрени бойни глави, съобщава "Ройтерс".

Вчера стана ясно, че Москва е разположила модерните ракети в анклава, който се намира на Балтийско море и граничи с Полша и Литва и който се намира близо до други държави в Централна Европа.

Говорейки по време на конферентен разговор с журналисти, Песков не казал, че ракетните системи са били разположени в Калининград.

Но заявил: "Разполагането на едно или друго оръжие, разполагането на военни части и т. н. на руска територия е изключително суверенен въпрос на Руската федерация".

По думите на Песков, Русия никога не била заплашвала когото и да било. "Естествено, Русия има това суверенно право. Това едва ли би било причина някой да се притеснява", посочи той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ега ти тъпизма,някои да иска да те бие и ти да го питаш имашли право да удряш и ти. Маи някои от НАТО съвсем са си побръкали ,а може би са наивни. При тази силна мощ едвали ще питат. Може да им се стовари изведнъж нещо върху главата.

08.02.2018 00:02:22

Анонимен

Правилно!

06.02.2018 18:49:19

Анонимен

А бе галфон, как се доближава след като са на една граница?!

06.02.2018 16:27:58

Анонимен

Да, но така Русия се доближава много до Натовските войски. НАТО съвсем естествено иска ако може да се дръпне по-навътре.

06.02.2018 14:23:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.