• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Песков: Новите санкции на САЩ няма да повлияят на позицията на Русия

Песков: Новите санкции на САЩ няма да повлияят на позицията на Русия

/КРОСС/ Новите санкции на САЩ няма да се отразят на позицията на Руската федерация, те вредят на световната икономика, смята прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков.
"Санкциите са нож с две остриета и със сигурност предизвикват дискомфорт за Русия, но също така те вредят на бизнеса и на икономиките на страните, които играят в тези санкционни игри. Тези санкции не носят нищо добро за световната икономика", заяви Песков в отговор на въпрос РИА „Новости".
"И най-важното - никакви санкции не могат да накарат Русия да направят промени в последователната си политика в международните отношения", подчерта той.
Припомняме, че днес стана ясно, че американският президент Барак Обама е удължил с година санкциите срещу Русия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

до Анонимен 1

не само месото, няма и захар, брашно, сол, магазините са празни, 3 пъти по-скъпи продукти, бой в магазините и пред касите - само че това е в КИЕВ, не бъркай нещата, че изглеждаш смешен

05.03.2015 09:49:24

Анонимен

Никой не може да уплаши Русия със санкции, това не е Ирак, Либия или Иран... ТОВА Е РУСИЯ. Който иска война с Русия (макар и санкционна), ще изгуби. Русия не започва войни, тя ги ЗАВЪРШВА. Хаха!!!

04.03.2015 22:54:55

Анонимен

Да, да ! Хич няма да повлияят? Русия вече е почти грохнала, като повсеместно се налагат купонна система за прехраната, цените встремглаво растат, месото повсеместно липсва ! Репортажите - колко са добре и че ще са вечни и недосегаеми са от Кремълската столова ! Изолацията и ограниченията трябва да се засилят - РУСИЯ ПРИБРА през 1994 г. ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ на УКРАЙНА, А ДНЕС ВЕРОЛОМНО и НАГЛО Я НАПАДА ! "Империята на злото" трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, РАЗПАДНАТА !!!

04.03.2015 21:51:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.