• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Русия трябва да се прости с илюзиите, че санкциите ще паднат скоро

Русия трябва да се прости с илюзиите, че санкциите ще паднат скоро

/КРОСС/ Русия трябва да се прости с илюзиите, че западните санкции срещу нея скоро ще бъдат отменени, каза руският премиер Дмитрий Медведев. Очевидно е, че всичко това ще продължи дълго време, каза той, имайки предвид санкциите, предаде Ройтерс.

Няма какво да се надяваме на нечии чужди избори, на идването на нови чуждестранни лидери, каза руският премиер в речта си на конгреса на управляваща партия "Единна Русия". Медведев добави, че за работещите в руското селско стопанство, за които режимът на санкциите е създал "удачни условия", трябва активно да използват създалата се ситуация, предаде ТАСС.

Новият американски президент Доналд Тръмп обеща да възприеме нов подход към Москва и това породи известни надежди в Русия, но висши руски служители предупреждават, че различията между Москва и Вашингтон няма да бъдат преодолени за ден-два.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

муахахах пак ще чакаме поредният разпад на Русия-вече станана май 159 пъти, по три пъти на ден Русия фалира в медиите.Докато чакаме Русия им назначи президент и външне министър на САЩ. А санкциите -никой от руския бизнес не иска отмяна.Дори санкциите да бъдат отменени-контрасанкциите няма да се отменят по обективни причини-Русия стана най големиет производител на зърно в света,3-ти най голям производител на пилешко и 5-ти най голям производител на говеждо. От вносител Русия стана износител на храни и аграни стоки.Т.е никой няма интерес от отмяна на контрасанкциите в билзките 10 години.

23.01.2017 10:35:22

Анонимен

Превзетият възторг на Путьо много скоро ще се изпари! Русия Я чакат трудни времена по пътя на разпада, но за това са си виновни руснаците! Имаха време и възможност да се променят, но... си останаха прости и лакоми окупатори и измамници!

23.01.2017 09:32:38

Дмитрий Лилипутко

Докато чакате да се целунете с лудия Тръмп, той така ще се насере, че ще Ви оцапа до ушите.Ама после няма да можете да се избършете.

22.01.2017 21:25:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.