• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Полиция, противници на правителството, атакисти и приятели на Русия посрещнаха участниците в КСНС

Полиция, противници на правителството, атакисти и приятели на Русия посрещнаха участниците в КСНС

/КРОСС/ Охранявани от два плътни полицейски кордона, противници на правителството и привърженици на „Атака", които се събраха на митинг под надслов "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България", посрещнаха политиците пред президентството днес, където Росен Плевнелиев ги очакваше, за да се опитат да избистрят обща българска позиция по кризата с Украйна, около каквато Народното събрание не можа да се обедини миналата седмица.
Хората на Сидеров се обявиха категорично против всякакви санкции срещу Русия и твърдо за признаване на резултатите от референдума в Крим.
На „Дондуков" дойдоха и представители на Общество "Приятели на Русия и православния свят", за да подкрепят „нашите братя - руснаци, братя по дух и кръв, на които ние сме дали духовността и писмеността и имаме задължение да ги подкрепим". Председателят на организацията Атанас Стефанов каза: „.Духовното е вечно, а политиците, които се опитват да подкрепят западните тъмни сили, това е временно". Той обясни, че представител на Русия се е свързал с тях, за да ги подкрепят духовно.
Отец Стоян Божурин от Българска православна църква е дошъл пред Президентството да благослови българския народ и руския народ в тези трудни времена. Те са дошли тук за обединение и единение на нашите братя с Русия. Присъства и представител на "Български народен събор".
На влизане лидерът на „Атака" Волен Сидеров обясни, че не очаква на днешния КСНС да се постигне консенсус по темата за Украйна и санкциите, които ЕС налага.
Смисълът на този Консултативен съвет за национална сигурност е да се чуе мнението на всяка политическа сила и се очаква този съвет да се вслуша в гласа на разума. Не могат да се слагат забранителни списъци на руски политици; това е под натиска на САЩ, каза Волен Сидеров. За управлението в момента в Киев, Сидеров заяви, че не трябва бандити и убийци да се толерират. Издигнати са лозунги "Не на бандитите в Киев", "Европейски съюз, дай 11 милиарда на България", "Българите в Крим искат София да признае референдума", "България и Русия православно единство". Десислав Чуколов, заместник-председател на партията, също държа реч пред симпатизантите на партията. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров влезе в сградата на Президентството, но отказа да се ръкува с Росен Плевнелиев.
Сидеров като обясни, че за месец май в България е планирано посещение на председателя на руската Дума Сергей Наришкин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ак47

И за децата стана ясно, че позицията на Плевела е идиотска. Меркел мълчи, той ръмжи, пудел жалък. Кой ни го натресе тоя за президент, кой, кой?

24.03.2014 14:58:50

Анонимен420

Плевника е измислен президент, избран с измами и костинбродски номера. Вън от Президентството долния мошеник!

24.03.2014 14:55:36

Колев

Обамата се чуди как да се изсули от конфликт с Путин, а нашия плужек взел да се дърви! Има ли акъл това човече? Да не мисли, че Боко винаги ще го спасява? Малоумна работа е неговата.

24.03.2014 14:54:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.