• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Сидеров: САЩ иска да скара Русия с ЕС

Сидеров: САЩ иска да скара Русия с ЕС

София /КРОСС/ Целта на САЩ е да скара Русия с ЕС, защото една Евразия би ги изхвърлила от играта. Това заяви в студиото на "Предаването на Карбовски" Волен Сидеров.
Дипломатите от НАТО настояват да заявим враждебна позиция към Русия, да се засили дрънкането на оръжия. Те идват у нас заради това, няма да дойдат, за да се ръкуват, допълни лидерът на "Атака".
На службите у нас се пуска политическа линия врагът да е Русия, никой не обръща внимание например на проблема с крайните ислямисти, категоричен е Сидеров. Според него, в страната действа план на българофобите, чиято цел е да останат 3-4 млн. българи.
Политикът коментира и скандала с хомосексуализма в църквата. Примерите на църковните служители влияят на миряните. Аз съм свързан с темата още от журналистическата си кариера през 90-те години и сега бих подкрепил по всякакъв начин кампанията "Вън педерастите от църквата", заяви Сидеров.
В човек е заложено да търси Бог, нематериалното, но когато църквата го отблъсква, започва да чете друга литература, да се интересува от други учения, каза още лидерът на "Атака".
Той коментира и ниските резултати, които социологическите агенции дават на партията му за Евроизборите. Убеден съм, че ще влезем в Европарламента, сега ни мерят ниско, но рязко ще ни увеличат преди изборите, убеден съм, категоричен беше Сидеров, като добави, че кани всички лидери на партии, които са на чело на листите, на дебат.
Достатъчно е да знам, че съм бил прав и историята ще ме оправдае, завърши националистът.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

САЩ държи Европа чрез НАТО, защото реално САЩ е НАТО - САЩ казват какво ще прави НАТО и какво мисли НАТО!!! Реално НАТО води само операции облагодетелстващи външната колониална политика на САЩ! При това САЩ използва и европейски въоръжени сили за постигане на своите си цели - европейски военнослужещи умират за САЩ!!! В същото време гаранта за мир в Европа, се оказва точно тая милитаристична организация! Къде живеем - в Европа или в ЕвроСАЩ? Реално ние живеем в Европа, за да служим на САЩ!!! Континентът Европа и континента Северна Америка са два РАЗЛИЧНИ континента!!! Европейския съюз се опитваше навремето да направи нещо за държавите в Европа ... но това беше преди ръководителите на ЕС да станат подлоги на САЩ и да работят за интересите на САЩ, а не на Европа!

22.04.2014 03:05:06

Анонимен

Както вървят нещата, ЕС ще се разбере с Русия, защото имат съвпадащи интереси - от Русия суровините и сигурността, от ЕС - гражданското производство. Третият е излишен. Той го чувства и се тресе от злоба.

21.04.2014 00:37:32

Анонимен

По-добре луд от наше село от колкото педераст от америка ,педофил от европа или австралийски субект от трети пол.

20.04.2014 20:21:43

Анонимен

По-добре луд от наше село от колкото педераст от америка ,педофил от европа или австралийски субект от трети пол.

20.04.2014 20:20:33

Анонимен

Стига бе, този психопат не става и за ебане, камо ли за някаква смислена дейност. Не си мислете, че този луд човек освен да харчи готови пари става за друго, жалко, че се намира дори и един човек, който му вярва - явно и той е луд за връзване...!

20.04.2014 18:56:10

АнонименВ

ВОЛЕН СИДЕРОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !

20.04.2014 17:39:03

Анонимен

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЗИ КРЕМЪЛСКИ РУБЛАДЖИЯ - ГАДЕН И НАХАЛЕН ДА ГО ИЗПРАТИМ НА СМЕТИЩЕТО ! ТАЗИ ИЗМЕТ, ДОВЧЕРА ХРАЧЕЛА по С И В, ДНЕС ОБЪРНА РЕЗБАТА, ЗА ДА ПЛЮЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ! Тази измет, яла, пила и сметки не плащала в Брюксел - обявена за НЕЖЕЛАТЕЛЕН ПРИШЪЛЕЦ НИКЪДЕ в ЕВРОПА, се загрижил за ...ЕС ?!?!?! Българи, не го слушайте този измамник, това е негодник, който живее от ИЗМАМИ и ЛЪЖИ !? МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА, КЪДЕТО НАШИЯТ СЪД ЩЕ ГО ВЪДВОРИ, ЗАРАДИ НАПАДЕНИЯТА НАД ПОЛИЦАИ !!!

20.04.2014 17:33:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.