• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Ангелкова ще търси възможности за увеличаване на руските туристи у нас

/КРОСС/Министърът на туризма Николина Ангелкова заминава на работно посещение в Русия, съобщиха от ведомството й.

По нейна инициатива ще се проведе среща с Олег Сафонов, ръководител на Федералната агенция по туризъм на Русия. Двамата ще обсъдят резултатите от проведената през ноември тази година в София българо-руска кръгла маса за перспективите пред двустранното сътрудничество в туризма, както и конкретни възможности за увеличаване на броя руски туристи, избрали страната ни.

Тези теми ще са акцент и по време на срещата на министър Ангелкова с ръководството на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР), която също ще се състои в рамките на посещението й в руската столица.

През последния месец Русия забрани на туристите си да посещават организирано Египет след свалянето на самолет на територията на страната и Турция след като страната свали руски боен самолет. Това даде хляб за прогнози, че вероятно руските туристи поне частично ще се пренасочат към България, ако ситуацията не се промени.

Заради кризата в Русия България беше сред потърпевшите туристически страни, които отчетоха през изминалато лято спад на руските туристи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ангелкова е пътник, Шарлопов вече си е опекъл работата, само да не му извадят документите за статута на земята, че е защитена територия, върху която строи Созополис.

10.12.2015 00:59:43

Анонимен

АНГЕЛКОВА Е В РУСИЯ НА ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ, ТОГАВА ЗАЩО НИКОЙ ОТ РУСКОТО ПРЯВИТЕЛСТВО НЕ Я Е ПРИЕЛ, А ОТИВА ДО МОСКВА ДА ПРАВИ СРЕЩИ С ЧАСТНИ ТУРОПЕРАТОРИ? ЕБАТИ ПАДЕНИЕТО! БОЙКО ВЕДНАГА ДА Я УВОЛНИ!

09.12.2015 23:45:16

ДИПЛОМАТ

Малоумна чавка. Китайският премиер изрично е поискал, Ангелкова да не бъде включвана в българската делегация, която посети Китай 23-26 ноември. Официално е уведомено българското МВнР. Основанието е, безумното, арогантно и аморално поведение на министър Ангелкова по време на нейното посещение в Китай, обект, на което е бил и висш китайски функционер и което е втрещило китайските служби. Заместничката на Ангелкова беше уволнена за пиянство и пианско поведение в нощен клуб. А бе в това Министерство на туризма само алкохолички и курви ли са на ръководни места?

09.12.2015 19:58:31

Драган Руменов

Тъпа селска пръчка, бившият й заместник Ботев я изтипоса по БНТ, че не ходи в Русия, а се развява по Колумбия, Венецуела, Индия и др.откъдето не е дошъл жив турист и първосигналната Ангелкова веднага се затича да ходи в Русия. Данните са, че откакто протежето на Плевналиев, Ангелкова управлява туризма, спадът на руски туристи у нас е 30 % и туристите продължават да намаляват.

08.12.2015 15:23:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.