• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Украйна предлага на Русия да изпрати друг участник на “Евровизия-2017”

Украйна предлага на Русия да изпрати друг участник на “Евровизия-2017”

/КРОСС/Украинските власти обявиха, че са готови да приемат представител на Русия в "Евровизия-2017" в случай, че Юлия Самойлова бъде заменена с друг участник, който няма проблеми с украинското законодателство.

Както съобщи вицепремиерът Вячеслав Кириленко, "ние сме готови да приемем всичките 43 страни-участници в "Евровизия", включително и представител на Русия. Самата Русия може да намери изход от тази ситуация, като предложи участник, който няма проблеми с украинското законодателство. Така въпросът ще бъде решен много бързо". Той изрази надежда, че Москва ще приеме тези условия. Кириленко определи ситуацията около Кириленко като провокация от страна на Русия.

Самойлова трябваше да представи Русия на "Евровизия-2017" с песента "Flame Is Burning", но службата за сигурност на Украйна (ССУ) забрани влизането й в страната за срок от 3 години, въз основа на получени данни за нейни нарушения на украинското законодателство. ССУ смята, че с концерта си през 2015 г. в Крим Самойлова е нарушила постановление на правителството на Украйна, според което чужденците трябва да имат специално разрешение, за да посетят полуострова.

Полуфиналите на конкурса Евровизия ще се проведат в Киев на 9 и 11 май, а финалът - на 13 май. В Евровизия-2017 ще участват певци от 43 държави.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Най.добре Русия да изпрати в Украйна Мария Захарова в българска народна носия.Тя ще потропа казачок и ще изпълни руски пляски. Вечна дружба!

27.03.2017 17:11:28

хм

жалки покраинци, догодина ще лазят по корем да се молят за газ, а Пораженко ще се полюлее наМайдана...

26.03.2017 13:54:42

Анонимен

Ако може "никой", най-добре!!!

26.03.2017 12:51:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.