• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Жириновски към Тереза Мей: Две ракети и сбогом, Британия! (Видео)

Жириновски към Тереза Мей: Две ракети и сбогом, Британия! (Видео)

/КРОСС/ Кандидатът за президент и лидер на руската Либерално-демократическа партия (ЛДПР) Владимир Жириновски остро нападна Великобритания и премиера Тереза Мей в отговор на днешното решение на Лондон да изгони 23 руски дипломати и да прекрати двустранните контакти на високо ниво. В предизборен дебат, предаван по телевизията "Россия 1", той отсече "Достатъчни са две ракети и - сбогом, Тереза Мей!", пише "Епицентър".

"Външната политика - това е лицето на държавата. Не трябва да допускаме някой да ни обижда, да ни прави на глупаци, да ни заплашва, да ни лепи етикети и да ни предявява ултиматуми. Главнокомандващият да изпрати Балтийския флот към бреговете на Британия", разпалено обясни Жириновски. Припомняме, че днес Лондон официално обвини Русия за опита за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му с бойното отровно вещество "Новичок", разработено по време на Студената война в бившия СССР.

Русия категорично отрича да е замесена в случая и твърди, че производството на "Новичок" е прекратено отдавна, а всички налични количества са били унищожени.

"И още нещо ще ви припомня. Хрушчов веднъж каза на британците: "Достатъчни са ми две ракети и вашите острови ще престанат да съществуват". И те си затвориха устите за 20 години напред", категоричен бе Жириновски.

"Днес нас ни заплашват, поставят ни ултиматум. Някакъв беглец, предател, шпионин - някой го отровил и е виновна цяла Русия. Ние сме 150 милиона и те заплашват да ни бомбардират, плашат ни с кибератаки, да започнат война. Те са полудели. Тереза Мей, министър-председателката на Великобритания... Жена, която никога не е воювала, също като Тачър, която започна война за Фолклендските острови, а тази сега иска да започне война в Европа", обясни ситуацията кандидатът за президент.

"Във всеки момент ние ще предприемем военен отговор, ще накажем Русия. Обявява ултиматум, какъвто се обявява само пред война", заяви още Жириновски.

Той разкритикува още "гнилия Запад", където на власт са партии на педофилите и даде пример с Холандия. "Във Франция бият с палки привържениците на традиционното семейство. Такава Европа ли ни е нужна?", възкликна той, с което предизвика реплика на Ксения Собчак, че говори небивалици.

"Тези, които проповядват такива ценности на гнилия Запад у нас, трябва да бъдат изгонени. И всички, които отричат принадлежността на Крим към Русия, са държавни престъпници! Когато стана президент, всички ще отидете на съд!", категоричен бе лидерът на ЛДПР.

&feature=youtu.be

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Болни хора в болна държава , а родните роболюбци им целуват ръце .... Направо са приели русляма ...

16.03.2018 21:23:32

Анонимен

САМО ДЕБИЛИ ОБИЧАТ РУСКИ ДЕБИЛИ

15.03.2018 21:40:09

Анонимен

Преди 3 часа поредният идиот се е изокал!!!

15.03.2018 19:40:32

Анонимен

Това отвратително руско пияно животно , сигурно е минало скоро на хапчета, защото хванаха наркотика от руското посолство в Аржентина.Кокаинът вече не достига на тези скапани от пиене и мързел путински нещастници.Изпаднали са в криза и бълнуват от сутринта. Англия не е ката Грузия Молдова, Чечня или дори като смелата Украйна.Англичаните са по-опасни дори и от САЩ.Путлер си вкара поредния автогол.И оттук насетне прошка няма да има за фашисткото полудяло джудже.само гледайте на какво са способни гордите англичани.

15.03.2018 16:18:12

лорд Минджев

Лавров е дипломат и говори на езика на дипломацията,което не значи ,че не си мисли същото като Жириновски. Владимир Волфович пък е свободен да си каже мнението когато и както иска,без условности и увъртания. Мръсните копелета от Острова много добре знаят,че не 2 ракети,а една е достатъчна и парчетата от Бъкингамският дворец ще се разлетят чак до стратосферата,така,че.....

15.03.2018 08:06:19

Анонимен

Колко са се забравили тия хора. Британската империя, с икономика два пъти по голяма от тази на Русия и икономическо джудже, с политици нахални сякаш са на футболен мач.

15.03.2018 07:29:28

Анонимен

Този негодяй за какъв се мисли. ?

15.03.2018 05:39:26

Анонимен

Страшен шут е тоя, но мисля, че това което казва е вярно.

14.03.2018 23:30:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.