• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Терористите от „Ислямска държава“ евакуират семействата си от Сирия в Ирак

Терористите от „Ислямска държава“ евакуират семействата си от Сирия в Ирак

/КРОСС/Бойците от терористичната организация „Ислямска държава" евакуират своите семейства от сирийския град Ракка, който е провъзгласен за тяхна столица, към иракския град Мосул, пише ливанският вестник Al Akhbar.
След началото на руските военновъздушни удари в района на Ракка, терористите са започнали да евакуират семействата си в Ирак, където засега не могат да бъдат застигнати от руските самолети. Според изданието в редиците на терористите „цари смут". Те напускат своите щабове и бункери, страхуват се от нови въздушни удари и се укриват по жилищни райони.
„Ислямска държава" няма ефективна противовъздушна отбрана. Единственото, с което терористите разполагат са зенитни оръдия, които не могат да достигнат руските изтребители.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

До долният -"хвърчащ"

Всичко изписано досега в Българските/а иначе РУСКИ/ медии са само пожелания, т.е. - лъжи и измислици, от никого непотвърдени ! Виден е меракът - руската марионетка Асад = Сталин, да оцелее, и руснаците евентуално да излъжат и въвлекат нови "съюзници" ! Това вероятно няма да стане, тъй като историята помни как са свършвали руските военни и идеологически доктрини ! Наред е ИКОНОМИЧЕСКИЯТ СРИВ на "Империята на злото " !

04.10.2015 13:05:38

полковникът-птица

Ударите на руската авиация започнаха на 30 септември.Днес сме 4 октомври,т.е за 5 дена руснаците направиха това,дето за година американците не можаха дори да започнат. Освен това забелязахте ли,че като по махването на невидим магьосник престанаха разните му там съобщения и видео-материали как руската авиация бомбардирала цели не на ИД и загивали невинни жени и деца?! След резила в Кундуз..американците заявиха,че в зоната на ударите на руснаците..."нямало никой друг,освен терористи..." Бе тия хамериканци били съвсем .......и аз не мога да намеря точната дума.

04.10.2015 11:57:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.