• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Откриха и трите черни кутии на руския самолет Ту-154 (обновена)

Откриха и трите черни кутии на руския самолет Ту-154 (обновена)

/КРОСС/Трите черни кутии на катастрофиралия руски самолет Ту-154 са били открити при спасителната операция в Черно море край Сочи, съобщиха руски агенции, цитирани от БНР. Руското военно министерство, на което принадлежи разбилия се самолет, е потвърдило намирането и на двете кутии, записващи параметрите на полета. 

Ройтерс отбелязва, че според руските следователи самолетът е имал проблем със задкрилките на самолета, които регулират подемната му сила. Това попречило на самолета на развие достатъчна скорост и подемна сила и той паднал в морето, разбивайки се при сблъсъка с водата.

Според друга версия обаче, катастрофата е причинена от грешка при пилотирането.

На мястото на катастрофата на руския Ту-154 спасителните екипи откриха телата на още трима загинали, предава РИА Новости.

„Общият брой на намерените тела достигна 15", уточни източник на агенцията. В района, където се разби руският военен самолет, до този момент са извадени и 223 фрагмента на човешки тленни останки. Идентифицирането им се извършва в Москва.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ГОРКИТЕ ХОРА.БОГ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕ В РАЯ. НЕ СА ВИНОВНИ ПИЛОТИТЕ.ВИНАТА Е В ПРЕГЛЕДА НА САМОЛЕТА,ГОРИВОТО БИЛО НЕКАЧЕСТВЕНО-ЗАЩО ЛИ ? ВСЕ ОЩЕ ЛИ НЕ ВЯРВАТ ,ЧЕ Е СЪБОТАЖ?ИЛИ НЕ ИМ СЕ ИСКА ДА НАГНЕТЯВАТ ОБСТАНОВКАТА? БЕШЕ СЕ ПОЯВИЛО СЪОБЩЕНИЕ ,ЧЕ Е ИМАЛО ОЩЕ ЕДШН ПЪТНИК - ТАКА СТАВАТ 93 ? КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТОЙ?НИЩО НЕ СЕ КАЗА ВТОРИ ПЪТ ЗА НЕГО? ПЪЛНА МИСТЕРИЯ - ДА НЕ Е ИЗВЪНЗЕМЕН ?

29.12.2016 09:44:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.